Ripensia Timișoara a mai fost părăsită de un jucător: era nemulțumit că...

Ripensia Timișoara a mai fost părăsită de un jucător: era nemulțumit că evolua puțin și merge în Liga a IV-a. Cum se va rezolva problema portarului

0
DISTRIBUIȚI
Florin Nanu, după meciul promovării

Nu doar Georgios Gakos a părăsit-o pe FC Ripensia după succesul cu ASA Tg. Mureș. Roș-galbenii nu au anunțat nici absența la Brăila a unuia dintre cei mai experimentați componenți. Nemulțumit de faptul că a fost utilizat puțin în primele etape de Liga a II-a mijlocașul Florin Nanu a ales să coboare două eșaloane.

Nanu (34 de ani) era cel mai în vârstă component al lui ”Ripi”. Mijlocașul cu experiență în Liga I la ACS Poli a lipsit subit din lot pentru meciul cu Dacia Unirea Brăila (2-2).


Conform săptămânalului Fotbal vest Florin Nanu a fost nemulțumit că a fost folosit puțin în primele etape ale B-ului și va juca în continuare pentru ACS Dumbrăvița.

Mijlocașul de bandă stânga venea după o accidentare conform declarațiilor oferite de antrenorul Remus Steop la începutul acestui sezon. Între timp acesta și-a revenit dar a rămas rezerva lui Adrian Ungureanu, revenit din împrumutul de la ASU Poli. Nanu a rupt contractul cu Ripensia după victoria cu ASA, meci în care a fost introdus în prelungiri și în care nici nu a mai apucat să ia contact cu balonul. În precedentele trei jocuri acesta mai bifase puțin peste o oră de joc, intrând de fiecare dată în partea a doua.

Dumbrăvița e una dintre formațiile cu pretenții din D-Timiș. Aici mai evoluează nume precum Miodrag Todorov, Laurențiu Telescu, Dan Silaghi, precum și un alt fost ripensist, Raul Briciu. Cu toate acestea după trei runde alb-verzii au doar patru puncte.

Dalin Munteanu va fi împrumutat

Ripensia are în continuare nevoie urgentă de portar după plecare subită a lui Georgios Gakos la Șirineasa (Petroșani). Timișorenii speră ca până sâmbătă, când e programat duelul de acasă cu FC Argeș, să fie rezolvate actele lui Dalin Munteanu. Conform surselor noastre tânărul portar a fost legitimat de către Național Sebiș prin intermediul AJF Arad, fapt care a complicat situația. Cel puțin în prima fază tânărul goalkeeper U21 va fi împrumutat pe un sezon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.