Ripensia Timișoara, start FACIL în Liga 2. Galben-roșii au făcut instrucție cu...

Ripensia Timișoara, start FACIL în Liga 2. Galben-roșii au făcut instrucție cu Foresta Suceava

0
DISTRIBUIȚI
Ripensia a jucat un amical în Austria

Moldovenii de la Foresta Suceava au jucat astăzi rolul doar al unui sparring partner. Ripensia Timișoara și-au zdrobit adversarii din debutul de Liga a II-a, câștigând partida ce a început de la ora 11.00 cu un scor nimicitor, 16-0.

La capătul primului atac s-a dezghețat și tabela, Zaluschi transformând o lovitură de la punctul cu var. Hecsko, iar mai apoi căpitanul Adrian Popa au majorat avantajul la 3-0 până la jumătatae primei reprize. A fost 8-0 după primele 45 de minute.


Pe rând, Mediop, din nou Popa, Dumiter de două ori și același Mediop perforând poarta celor de la Foresta Suceava.

La doar cinci minute după revenirea de la cabine Mediop și-a trecut în cont hat-trick-ul. A fost o partidă fără istoric, în care oaspeții nu au contat. Ungureanu a făcut 10-0 după o cursă a lui Mediop, ca mai apoi senegalezul, de la doi metri din fața porții, să finalizeze o centrare a lui Dumiter. Scorul final a fost completat de același Mediop, cu poftă de gol, marcând alte două, respectiv Nanu, intrat pe parcurs.

Ripensia Timișoara stabilește astfel scorul etapei, în fața unei echipe care a ajuns la Timișoara azi-dimineață din cauza faptului că autobuzul care-i ducea către partida din debutul Ligii a II-a s-a stricat aproapre de Cluj-Napoca. Au fost câte opt goluri pe repriză pentru galben-roșii, șase dintre goluri fiind marcate de mijlocașul Mediop, secondat de Dumiter, cu un hat-trick.

*

Ripensia Timișoara – Foresta Suceava 16-0 (8-0) (‘1, Zaluschi; ’15, Hecsko; ’27, Adrian Popa; ’31, ’42, ’50, ’56, ’64, ’77 Mediop; ’40, ‘44, ’71, Dumiter; ’67, Nanu)

Ripensia Timișoara: Gakos – Hecsko, Vlădia, Toma, Dumiter, Stoi, Zaluschi (’60, Bobină), Ungureanu (’67, Nanu), Mediop, Semeniuc (’60, Semeniuc), Apro.

Foresta Suceava: Dohotariu (’85, Bâlbă) – Colțuneac, Breniuc, Ciubotariu (’85, Onuț), Negrea, Rață, Bolocan, Stancu, Bosânceanu, Buterchi (’86, Mandiuc), Scutariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.