Șapte liceeni din Timiș, ELIMINAȚI din Bac-ul de toamnă. Cum au încercat...

Șapte liceeni din Timiș, ELIMINAȚI din Bac-ul de toamnă. Cum au încercat să copieze

0
DISTRIBUIȚI

copiat bac

Noi incidente în județul Timiș în timpul sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat. Șase absolvenți de liceu și-au încercat norocul și au încercat să copieze, astăzi, în timpul probei obligatorii a profilului și specializării.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanții Inspectoratului Școlar Timiș, cinci candidați care au susținut proba scrisă la Istorie, la Colegiul Tehnic “Henri Coandă” din Timișoara, au fost prinși cu dispozitive de comunicare la distanță introduse în ureche.


Un alt licean, care a susținut proba scrisă la Matematică la Colegiul “I. C. Brătianu” din Timișoara, a fost eliminat din examen pentru că a luat o ciornă de la un coleg, iar un elev din Lugoj a fost eliminat după ce a fost prins cu o cască bluetooth în ureche

Cei șapte elevi care au încercat să fraudeze Bacalaureatul au primit nota 1, au fost eliminați din examen și nu se vor putea prezenta la următoarele două sesiuni.

582 de candidați din județul Timiș s-au înscris pentru a susține, astăzi, proba scrisă la Matematică, iar alți 124 la Istorie. Luni, în timpul probei scrise la Limba Română, un alt candidat a fost eliminat din examen, după ce i-a sunat telefonul în sală.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.