A patra americancă a fost confirmată la SCM Timișoara. Cine e jucătoarea...

A patra americancă a fost confirmată la SCM Timișoara. Cine e jucătoarea care completează careul de straniere al nou promovatei

0
DISTRIBUIȚI
Foto: thecourier.com.au

SCM Timișoara se va baza în primul sezon de elită pe nu mai puțin de patru jucătoare din SUA. Ultima sosită la formația alb-violetă de baschet feminin e D’Lesha Lloyd, o jucătoare cu o vastă experiență în Europa.


Ultimele echipe la care a fost legitimată sunt Tarbes și Arras, din Franța.

Lloyd (30 de ani) e ultima stranieră transferată de SCM. Celelalte jucătoare cu pașaport american sosite la trupa de pe Bega sunt Maegan Conwright, Leeza Burdgess și Hannah Young, care are și cetățenie britanică.

D’Lesha Lloyd s-a format la Tigers de Clemson și a evoluat apoi pe Bătrânul continent la Wasserburg (Germania), AEK Larnaca (Cipru), Gemle Bergen (Norvegia) și Quinta dos Lombos (Portugalia). Printre performanțele ei se numără cele de vicecampioană în Cipru și Norvegia și finale de Cupă jucate în Portugalia. A mai avut experiențe în Australia la grupările CD Lions, Bulleen Boomers și Bundaberg Bears. Specializată pe postul de fundaș Lloyd măsoară 1,79 metri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.