Seară de melodii celebre cu formaţia sârbo-română New Quartet, la Timişoara

Seară de melodii celebre cu formaţia sârbo-română New Quartet, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia New Quartet va susţine un concert la Timişoara

Formaţia sârbească New Quartet va susţine un concert la Timişoara, evenimentul urmând să se desfăşoare la sfârşitul acestei săptămâni.

Trupa este alcătuită din trei muzicieni sârbi şi o solistă din România, iar repertoriul formaţiei este foarte variat, fiind alcătuit în general din cover-uri în limba engleză, pe lângă care se adaugă şi melodii celebre cântate în sârbeşte sau româneşte.


Alături de solista Andrada Creţu, din trupă mai fac parte Predrag Tasic (vocal-keyboards), Dejan Kotarcic (bass) şi Ranko Varga (drums). Solista formaţiei a avut parte de o serie de premii şi recunoaşteri în ţara noastră. Chiar de la prima participare la Ursuleţul de Aur, festivalul de muzică uşoară pentru copii de la Baia Mare, Andrada Creţu a ocupat locul doi interpretând melodia lui Dumitru Lupu, „Samba florilor“.

Au urmat apoi şi alte concursuri şi festivaluri naţionale, la care s-a clasat întotdeauna pe primele trei locuri. În primăvara anului 2009, a ocupat un loc fruntaş la un prestigios festival internaţional, Ti Amo, la care au participat copii din 14 state ale Europei. La sfârşitul aceluiaşi an, solista născută în Turnu Severin a reuşit să treacă de preselecţia de la Timişoara a concursului „Fii o vedetă Disney Channel“, care s-a bucurat de un mare succes în rândul copiilor, organizat de cunoscutul canal de desene animate. Formaţia a susţinut un concert în cursul acestei veri la prima ediţie a Festivalului Internaţional de Zmeie din Timişoara, unde s-a bucurat de succes.

Concertul trupei New Quartet va avea loc la Vineri 15, în data de 1 septembrie, de la ora 20.30,  iar biletele de intrare costă 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.