Shopping City Timișoara găzduiește primul Rooftop Festival din oraș, Endless Summer

Shopping City Timișoara găzduiește primul Rooftop Festival din oraș, Endless Summer

0
DISTRIBUIȚI

Între 25-26 august, la Shopping City Timișoara, muzica, dansul și distracția vor fi coordonatele pe care vor mixa unii dintre cei mai în vogă DJ.

Shopping City Timișoara va găzdui, între 25-26 august, primul festival de muzică electronică organizat pe acoperișul centrului comercial.


Endless Summer este festivalul care amintește tuturor că sfârșitul verii e undeva departe și că doar distracția și voia bună vor fi prezente, timp de două zile, pe acoperișul Shopping City Timișoara. Cu un line-up senzațional, festivalul se anunță a fi cel mai tare rooftop party al momentului.

Cei care vor să petreacă alături de prietenii lor pe ritmurile energizante electro, îi vor putea asculta pe artiști celebri precum Yall, Zwette, Stefan Biniak, Manuel Riva, DJ Andi, Major Deep, Sean Norivs, Mr. Pit, George Allen, Alyo, Bogdan Ardelean.

Biletele s-au pus în vânzare online pe www.endless-summer.ro și offline, în magazinele Diverta, Orange, Vodafone, Germanos, OMV sau Carrefour. Pentru mai multe informații și rezervări: 0756035564.

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi pe www.shoppingcitytm.ro, și pe pagina de Facebook www.facebook.com/shoppingcitytm/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.