Sinner Saints, cea mai „fresh” trupă din Timişoara, a lansat melodia de...

Sinner Saints, cea mai „fresh” trupă din Timişoara, a lansat melodia de debut VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Sinner Saints a lansat melodia de debut

Scena muzicală timişoreană s-a îmbogăţit recent cu o nouă formaţie, Sinner Saints, „echipaj“ care s-a născut în cursul lunii iulie din pasiunea pentru muzică a unor tineri care au mai activat şi în alte formaţii din zonă.

„Am înfinţat această trupă din pasiunea pentru muzica rock şi dorinţa de a cânta.


Lucrăm la primul nostru album «Rebirth», disc inspirat din experienţa mea, accidentul în care am fost la un pas de a-mi pierde viaţa. Sperăm ca albumul să fie lansat la începutul anului viitor“, ne-a declarat Dragoş Moldovan, din partea trupei.

Tânăra trupă timişoreană a lansat deja prima piesă care poartă numele de „Closer to my heart“, melodia fiind primită cu interes din partea melomanilor.

„Această piesă scoate în evidenţă dorinţa de a trece peste cele întâmplate şi de a merge mai departe pe drumul meu. Toate piesele de pe acest album vor contura o întreagă poveste“, a mai adăugat Dragoş Moldovan.

Sinner Saints este alcătuită din Dragoş Moldovan (ex-Pandora), Alin C. Stoenescu – chitară (ex- Burnout, Toxic, Amala, Pandora), Marthin Marcos din Argentina tot la chitară (Furtivos,Tachame Crossroads, El De Moño Rojo), David Craioveanu – bass (ex-Eventual, Gorun) şi Bogdan Blescun Miki – tobe (Orchestra de Tineret Timişoara).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.