Situație fără precedent – tot județul Caraș Severin, fără curent electric. Ce...

Situație fără precedent – tot județul Caraș Severin, fără curent electric. Ce s-a întâmplat UPDATE 1 Reacția E-Distribuție Banat

0
DISTRIBUIȚI

Situație fără precedent – tot județul Caraș Severin a rămas fără curent electric. Conform primelor informații primite de PRESSALERT.ro, avaria de proporții ar fi fost provocată de faptul că  stații lde 110/20 Kv nu au mai fost alimentate cu electricitate din cauza unui defecțiuni în alimentarea de la Transelectrica.


La ora redactării acestei știri, 16,48, au fost repuse în funcțiune primele stații de alimentare din Reșița. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 “Referitor la deranjamentul raportat în zona Reșita, precizăm că incidentul a fost cauzat de efectuarea unor lucrări de defrișare executate de o firmă terță. În cadrul operațiunii de defrișare, din cauza unei erori de calcul, la ora 13,58, un copac a căzut pe linia Reșița – Caransebeș, afectând alimentarea cu energie electrică. Echipele E-Distribuție Banat au intervenit în cel mai scurt timp posibil, astfel încât alimentarea clienților afectați a fost posibilă treptat, ultimii consumatori fiind alimentați la ora 15.24.”, au declarat reprezentanții E-Distribuție Banat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.