Spectacole de zile mari la Festivalul de operă și operetă în aer...

Spectacole de zile mari la Festivalul de operă și operetă în aer liber de la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Ca în fiecare vară, opera timișoreană oferă iubitorilor de operă și operetă mai multe spectacole în aer liber, care vor avea loc la sfârșitul lunii august și începutul lunii septembrie la teatrul de vară din Parcul Rozelor.

Programul va debuta vineri, 25 august, la ora 20.30, cu musicalul „Scripcarul pe acoperiș” de Jerry Bock, interpretat în limba română, iar în ziua următoare, la aceeași oră, este programat spectacolul de operă „Rigoletto”, de Giuseppe Verdi, cântat în limba italiană și subtitrat în limba română. În 27 august vor avea loc două spectacole, opera pentru copii „Hänsel și Gretel” de Engelbert Humperdinck de la ora 11.00, și opereta „Contesa Maritza” de Emmerich Kálmán de la ora 20.30, ambele interpretate în limba română.

Vineri, 1 septembrie, iubitorii de operă vor putea viziona la teatrul din parc opereta „Voievodul țiganilor” de Johann Strauss, cântată în limba română, iar sâmbătă, opera „Tosca” de Giacomo Puccini, interpretată în limba italiană. Duminică va fi reluat pentru copii spectacolul „Hänsel și Gretel”, iar ediția de vară se va încheia cu opereta „Liliacul” de Johann Strauss, interpretată în limba română.


Orele de începere ale spectacolelor sunt aceleași ca în săptămâna precedentă, iar intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.