Surpriză în timpul demolării taberei ilegale de refugiați de la Timișoara. Ce...

Surpriză în timpul demolării taberei ilegale de refugiați de la Timișoara. Ce a descoperit un polițist local FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2017493594">

Angajați ai RETIM au ajuns în această dimineață la tabăra improvizată unde până ieri trăiau zeci de refugiați, în apropiere de Secția 5 Poliție Timișoara, pentru a salubriza locul, însoțiți de echipaje de Poliție și Poliție Locală. Gunoierii au avut de furcă cu corturile improvizate din crengi și tot felul de materiale găsite de migranți în apropierea câmpului unde și-au făcut adăposturile.

În timpul acțiunii de pe Calea Aradului, unul dintre polițiștii locali a început să verifice și împrejurimile, ia rezultatul a apărut imediat – a găsit, dormind sub un nuc, un tânăr irakian în vârstă de 17 ani care scăpase raidului de ieri.

Conform actelor, tânărul migrant era înregistrat la centrul de refugiați din Giurgiu, iar astăzi îi expira permisul de ședere în România. Acesta a spus că a venit la Timișoara la recomandarea avocatului său, pentru un act de care avea nevoie pentru a-și face pașaport.

Irakianul a fost preluat de polițiști și dus la Secția 5 pentru verificări, nu înainte ca polițistul local care-l descoperise să sugereze percheziționarea rucsacului pe care îl avea tânărul, pentru siguranță. Agenții i-au spus că vor face asta la momentul potrivit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.