Țiganii din Lugoj, un nou scandal: mașină distrusă cu toporul, geamuri sparte...

Țiganii din Lugoj, un nou scandal: mașină distrusă cu toporul, geamuri sparte la o casă VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Clanurile de țigani din Lugoj au fost puse din nou pe scandal, iar poliţiştii şi jandarmii au intervenit duminică după-amiaza pentru aplanarea unui nou conflict izbucnit între două grupuri implicate și în urmă cu trei săptămâni într-un scandal care a avut loc în centrul orașului.

De această dată incidentele au avut loc pe strada Bistrei, unde un autoturism BMW a fost distrus, iar geamurile unei case au fost sparte. Conform banatenii.ro, proprietarul maşinii distruse, Vişinel Şain, susţine că mai multe persoane din clanul condus de Meilă Şain au intrat peste el în casă, pregătite de război.


Potrivit lui Vişinel, țiganii din clanul advers i-au solicitat 25.000 de euro. „Au spus că dacă nu le dau bani să părăsesc Lugojul”, a declarat Vişinel Şain, pentru sursa citată. Potrivit păgubitului, rivalii săi au atacat cu topoarele, iar din imaginile surprinse la faţa locului, se poate vedea o maşină BMW distrusă cu geamurile sparte şi cu tabla tăiată cu toporul.

Zona în care a avut loc conflictul a fost împânită de poliţişti şi jandarmi pentru menţinerea ordinii şi pentru realizarea cercetărilor la faţa locului.

Niciun reținut

În urma incidentului s-a întocmit un dosar penal pentru lovire, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, însă nimeni nu a fost reținut

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş a declarat pentru bănăţenii.ro că, din primele cercetări, reiese că scandalul a izbucnit în trafic, cinci persoane cu vârste cuprinse între 20 şi 60 de ani (patru bărbaţi şi o femeie) urmărind BMW-ul condus de Vişinel Şain până pe strada Bistrei, unde a avut loc conflictul în care autoturismul BMW a fost distrus. Cei cinci agresori vor fi cercetaţi în stare de libertate.

Sursa foto și video: banatenii.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.