Timișoara Saracens rămâne fără Cupa Regelui, Baia Mare a luat trofeul după...

Timișoara Saracens rămâne fără Cupa Regelui, Baia Mare a luat trofeul după ce a învins-o pe Steaua. Campioana se pregătește pentru un duel special

0
DISTRIBUIȚI
Timișoara Saracens

CSM Știința Baia Mare a câștigat astăzi duelul cu CSA Steaua București, decisiv pentru stabilirea câștigătoarei Cupei Regelui. Deși a pierdut acasă cu maramureșenii, Timișoara Saracens a privit duelul de la distanță căci în cazul în care roș-albaștrii câștigau fără punct bonus trofeul ar fi rămas în Banat.

”Zimbrii” s-au impus 23-14 în jocul din runda a treia a competiție, disputat chiar la Baia Mare.


Prin retragerea CSM-ului competiția pentru locurile 1-4 ale Cupei Regelui, un format inedit, a fost practic un triunghiular între Steaua, CSM Știința și Timișoara Saracens.

Prin victoria de azi CSM Baia Mare a adunat 11 puncte, în timp ce bănățenii s-au clasat pe 2 cu 10 puncte. Dacă Steaua ar fi învins fără punct bonus astăzi Cupa Regelui revenea trupei de pe Bega, căci bucureștenii ar fi acumulat 10 puncte și au cedat în meciul direct cu timișorenii.

Se pregătesc de Londra

Deși au suferit un eșec pe teren propriu în fața rivalei din Maramureș, la echipa timișoreană pare să existe o atmosferă bună la antrenamente. Cel puțin așa reiese din clipurile postate pe rețeau de socializare a clubului. Pentru Timișoara Saracens urmează un weekend important la nivel de imagine. Campioana României se va întrece cu ”echipa-mamă” din Londra: Saracens FC. Partida specială, test, din Anglia, va avea loc vineri, 25 august, de la ora 21.30, pe Allianz Park.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.