Timişorenii au inimă bună: Vadim Cruscov a susţinut un concert caritabil pentru...

Timişorenii au inimă bună: Vadim Cruscov a susţinut un concert caritabil pentru bolnavi de cancer

0
DISTRIBUIȚI

Vadim Cruscov, timişoreanul pasionat de vocal jazz şi swing-ul anilor 1940 – 1970 a susţinut un concert caritabil de ziua lui, ocazie cu care a dat o mână de ajutor pentru doi bolnavi de cancer.

„Anul acesta mi-am ales un cadou. Unul care îmi va aduce bucurie mie și va oferi o mână de ajutor celor doi oameni din viața mea care trec printr-o încercare foarte grea. Acești doi oameni îmi sunt rude apropiate, sunt amândoi tineri și amândoi bolnavi.
De cancer. El este necăsătorit, însă de când există a fost și continuă să fie devotat familiei – atât celei din care provine, cât și familiei extinse. Știe întotdeauna să ajute cu o vorbă bună, un sfat bun și nenumărate, chiar nenumărate fapte bune. El e bolnav de cancer la gât. Ea este mamă a 4 băieți între 3 și 14 ani și a știut să îi crească și să îi formeze ca viitori bărbați drepți, iubitori și demni.


Și asta nu trebuie să se oprească. Băieții ei au în continuare nevoie de mamă, iar soțul ei de soția sa. Ea are cancer de plămâni cu metastază la coloana vertebrală. M-am întrebat cum aș putea să ajut într-un asemenea caz. Ca inginer, mai puțin în acest moment. Ca muzician, în schimb, pot să dăruiesc Totul. Ideea de a face un concert cu strângere de donații a fost imediat îmbrățișată de colegii mei. Ştiu că e vorba despre împreună. Ştiu că ajutorul nostru, energia noastră, încrederea noastră în binele lor va face minuni. Este ceea ce îmi doresc să primesc de ziua mea. Nu vreau cadouri. Vreau să strângem bani, puțin câte puțin şi să le transmitem astfel că nu sunt singuri în războiul acesta dur. E felul meu de a oferi. E dar din darul primit de mine, atunci când muzica mi-a devenit minune-n suflet“, spune Vadim Cruscov.

Concertul caritabil care a avut loc la Zai Apres Cafe a fost susţinut de Vadim Cruscov – voce, Mihai Pascu – chitară, Constantin Coada – chitară bas şi Mihai Toma – percuție.

„4.488 lei este suma totală strânsă, rezultată din suma donațiilor în lei și celor în euro, după schimbul valutar la cursul de 4,54 lei / euro. Toate comisioanele bancare (retragere numerar în valută, comisioanele pentru ordinele de plată) au fost suportate de mine. Astfel, tot efortul financiar al dumneavoastră a ajuns integral la cei doi beneficiari. Câte 2.244 lei au fost virați  celor doi beneficiari. Vă mulțumim încă o dată, dragi prieteni, tuturor celor implicați, pentru tot efortul dumneavoastră. Și le dorim însănătoșire grabnică celor doi“, spune Vadim Cruscov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.