Tineri loviți de mașină pe trecerea de pietoni. În ce stare sunt...

Tineri loviți de mașină pe trecerea de pietoni. În ce stare sunt victimele FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-836909996">

Seară încheiată în spital pentru doi tineri dintr-o localitate timișeană. Cei doi se aflau la plimbare pe străzile din Sânnicolau Mare, atunci când au fost loviți pe trecerea de pietoni, puțin înainte de ora 22.00.

Bărbatul aflat la volanul unui autoturism marca Volkswagen Touran se afla pe strada Calea lui Traian, îndreptându-se dinspre centrul orașului înspre ieșirea de la Cenad, atunci când, la intersecția cu străzile Andrei Șaguna și Decebal, a dat peste o minoră în vârstă de 16 ani și un băiat de 21 de ani.

La fața locului a intervenit un echipaj al poliției, dar și o ambulanță din partea SAJ, care i-a transportat pe ambii la Secția de Chirurgie din partea Spitalulului Orășenesc Sânnicolau Mare pentru investigații amănunțite. Din primele informații ambii sunt în afara oricărui pericol, deși s-au ales cu răni, băiatul la nivelul capului.

Circulația a fost blocată pe strada Calea lui Traian până când oamenii legii stabilesc cu exactitate cauzele în care a avut loc incidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.