Titu Bojin: „Primăria Timișoara nu pierde proiectul cu vaporașele”. Când ar putea...

Titu Bojin: „Primăria Timișoara nu pierde proiectul cu vaporașele”. Când ar putea fi înființată Administrația Canalului Bega

1
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu este foc și pară pe șeful Administrației Bazinale de Apă Banat, Titu Bojin, căruia i-a transmis, în această dimineață, un mesaj „de supărare”, nemulțumit fiind că vaporașele cumpărate în cadrul unui proiect european nu pot naviga. Asta pentru că este nevoie de înființarea Administrației Canalului Bega până la data de 30 decembrie 2017. În caz contrar, Primăria Timișoara va fi nevoită să dea aproximativ șase milioane de euro înapoi, bani cu care au fost reabilitate malurile Begăi, în cadrul unui proiect european.

Astăzi, Titu Bojin i-a transmis un mesaj primarului Robu, prin intermediul presei, în timpul unei conferințe de presă organizată la sediul ABA Banat.


Astfel, șeful ABA Banat dă asigurări că Administrația Canalului Bega va fi înființată până la sfârșitul anului și Primăria Timișoara nu va pierde banii.

„Lae (n.r. – Nicolae Robu) mi-a trimis un mesaj de supărare astăzi. Eu îi transmit că în curând va fi semnat acordul pentru realizarea Administrației de Transport pe Bega, care va legifera circulația vaporașelor pe Bega. Până la 30 decembrie se va realiza și nu se va întâmpla returnarea banilor pentru vaporașe”, a afirmat Titu Bojin.

Șeful ABA Banat a mai explicat că, săptămâna trecută, a fost la București, la Ministerul Transporturilor, unde a fost discutată din nou problema înființării Administrației Canalului Bega.

„Administrația Canalului Bega se va crea. Nu se poate da aprobare de navigabilitate pe tronsoane, între Uzina de Apă și Solventul, cum a vrut Lae. Pe el asta îl interesa, dar nu avem cum să secționăm Bega. Trebuie să dea autorizație de navigație pe canalul Bega, nu pe bucăți”, a precizat Titu Bojin.

1 COMENTARIU

  1. Titu Bojin a avut 4 proiecte si 4 nerealizari pe aceste proiecte, altfel spus 0 realizari, cind a fost debarcat de Dragnea. de ce ar fi acum altfel?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.