ACS Poli a câștigat amicalul de la Tomnatic. Un atacant sârb aflat...

ACS Poli a câștigat amicalul de la Tomnatic. Un atacant sârb aflat în probe a marcat toate golurile echipei timișorene din elită

0
DISTRIBUIȚI
Foto: acspoli.ro

Majoritatea titularilor lui ACS Poli au fost menajați pentru întâlnirea amicală de astăzi. Timișorenii au dispus de divizionara D Unirea Tomnatic cu 3-0 iar toate golurile oaspeților au fost marcate de sârbul Andreja Lazovic, un jucător de profil ofensiv care provine de la FK Cukaricki.

Ionuț Popa s-ar putea să fi găsit înlocuitor pentru Bud cu ocazia testului de la Tomnatic.


ACS Poli Timișoara a început în formula: Smaranda – Crețu, Bocșan, Cânu, Străuț, Oprea, Vașvari, Bîrnoi, Doman, Andreja Lazovic, Bianconi. Au mai intrat: Curileac – Șeroni, Cochințu, Andreici, Ochea, Iseini (ultimii patru fiind juniori din cadrul clubului). După cum se vede observa Munteanu și restul componenților au primit toate zilele libere dorite. Doar Crețu, Cânu și Bîrnoi, plus Curileac, intrat pe parcurs, dintre titularii cu CFR Cluj, au fost folosiți pe cocheta arenă ”Feneși Petre”. Meciul de azi a avut două reprize a câte 30 de minute.

Interesant e că jucătorul aflat în probe, Andreja Lazovic a înscris toate cele trei reușite ale formației de Liga I. A făcut-o în minutele 5, 52 și 58. El provine de la Cuckaricki, locul 8 în prima ligă sârbă, dar ultimele date disponibile pe transfermarkt.de în privința evoluțiilor sale sunt din ediția trecută. În campionatul 2016-17 Lazovic (23 de ani) a jucat în eșalonul secund pentru Jagodina, gupare la care a avut 16 apariții și a marcat un gol în campionat, respectiv un gol înscris în două jocuri de Cupă. Conform aceleiași surse el poate evolua atât ca atacant, cât și ”pe aripi”.

ACS Poli va mai disputa un amical în această săptămână. Bănățenii merg duminică în Serbia pentru un test cu prim divizionara FK Zemun, de la ora 18 (ora României).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.