Tragedie: un tânăr de 19 ani a murit într-o drumeție montană, după...

Tragedie: un tânăr de 19 ani a murit într-o drumeție montană, după ce a alunecat și s-a lovit la cap

0
DISTRIBUIȚI

Sfârșit tragic pentru un tânăr de 19 ani, din Lugoj. Băiatul a plecat, astăzi, împreună cu fratele său și cu un prieten într-o drumeție montană în Parcul Național Domogled – Valea Cernei. La un moment dat, pe o potecă, tânărul a alunecat și s-a lovit la cap.

Potrivit reprezentanților Salvamont Caraș-Severin, incidentul s-a petrecut în apropierea Cheilor Bedinei, din Valea Cernei.

“Erau trei băieți din Lugoj, care voiau să meargă pe Cheile Bedinei, asta fiind Valea Cernei, pe partea Munților Cernei.


La un moment dat, tânărul de 19 ani a alunecat și a dat cu capul de o piatră. Cu greu am reușit să vorbim cu fratele la telefon, este semnal slab în zonă, care ne-a spus că nu are puls, nu respiră. S-au deplasat trei salvamontiști și trei persoane de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Caraș-Severin, dar n-am mai putut face nimic pentru el. L-am coborât, fiind predat celor de la IML, polițiștii au făcut cercetări la fața locului”, a afirmat Valentin Balaban.

Potrivit șefului Salvamont Caraș-Severin, în zonele turistice din județ este o problemă în ceea ce privește semnalul. Astfel, în zone precum Cheile Carașului, Cheile Nerei sau Valea Cernei, semnalul este aproape inexistent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.