Trasee turistice de-o parte și de alta a Dunării, într-o colaborare româno-sârbă

Trasee turistice de-o parte și de alta a Dunării, într-o colaborare româno-sârbă

1
DISTRIBUIȚI

Un proiect transfrontalier intitulat “Provocare și oportunitate pentru dezvoltarea turismului în regiunea noastră” este în curs de derulare între primăria orașului Moldova Nouă și administrația din localitatea Veliko Gradiște, aflată pe malul sârbesc al Dunării.


Proiectul, care se derulează în parteneriat cu fundația Activity, a început în această primăvară, are termen de finalizare la începutul lunii iulie 2018 și beneficiază de un buget de 231.640,50 euro, din care fondurile europene sunt în valoare de 196.894,42 euro.

Prin acest proiect se dorește realizarea a șapte trasee turistice care să pună în evidență elemente de tradiție specifice zonei, organizarea a trei târguri de gastronomie la Moldova Nouă, Veliko Gradiște și Reșița și a unui film despre obiceiuri, tradiții și turism. Totodată, se are în vedere și o aplicație IT pentru PC și telefon, cu informații despre obiectivele turistice din zonă. Cei implicați în acest proiect nutresc convingerea că susținerea lui va aduce venituri considerabile într-un timp relativ scurt, zona fiind extrem de generoasă în diverse oferte turistice, care au nevoie de promovare si de susținere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.