Un turist din vestul țării a murit la mare după un accident...

Un turist din vestul țării a murit la mare după un accident cu skijet-ul

0
DISTRIBUIȚI

Un turist a murit sâmbătă, în stațiunea Costinești, după ce a fost lovit de un skijet, potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.

Bărbatul de 41 de ani din Ineu, județul Arad, a suferit un traumatism toraco-abdominal, urmat de un stop cardio-respirator, ulterior fiind înregistrat decesul.


Conform Digi24, turistul ar fi căzut de pe skijet, fiind apoi lovit de vehicul.

Reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” au spus că turistul a fost preluat de la malul mării și dus la un cort de prim ajutor. În timp ce i se acordau primele îngrijiri medicale, victima a făcut stop cardio-respirator. A fost solicitat și un elicopter SMURD, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru victimă.

Pe 21 iulie, în Mamaia, un salvamar a fost rănit și dus la spital după ce a fost lovit de un skijet folosit de un turist, în timp ce patrula pe mare cu caiacul. Pe 24 iulie, o tânără de 28 de ani a fost rănită și transportată la spital după ce skijetul cu care se plimba pe mare, tot la Mamaia, a intrat în coliziune cu un alt skijet, condus de un bărbat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.