Veste BUNĂ pentru ACS Poli, înaintea duelului de mâine cu Botoşaniul: adversarul...

Veste BUNĂ pentru ACS Poli, înaintea duelului de mâine cu Botoşaniul: adversarul a rămas fără cel mai periculos jucător

0
DISTRIBUIȚI

Veste bună pentru ACS Poli Timişoara înaintea disputei de mâine, împotriva liderului la zi, FC Botoşani. Gruparea de pe Bega a scăpat de cel mai periculos om al moldovenilor, Cătălin Golofca, care a semnat aseară cu FCSB, învingătoare cu 2-1 în ultima etapă pe terenul Concordiei Chiajna.

Înţelegerea mijlocaşului ofensiv cu clubul bucureştean a fost parafată pe perioadă de patru ani, jucătorul fiind deţinut în coproprietate de cele două grupări.


FCSB a plătit 40% din preţul jucătorului, adică 400.000 de euro, în timp ce Botoşani va încasa 60% dintr-un eventual transfer al fotbalistului.

Golofca şi-a arătat capacităţile fotbalistice şi în ultima etapă de campionat, contra Voluntariului, într-o partidă câştigată cu scorul de 3-1, în care şi-a trecut în cont „dubla” ce l-a adus la 9 reuşite în actuala stagiune a Ligii I, fiind în fruntea clasamentului golgheterilor. Înţelegerea dintre cele două echipe a fost încheiată ieri seară. „Acum o oră am rezolvat transferul lui Golofca la Steaua. E un jucător pe care cei de acolo şi l-au dorit şi am reuşit în seara aceasta să ajungem la un acord cu ei. A fost o afacere bună pentru toată lumea. A plecat deja de la Botoşani spre Bucureşti. Este jucătorul lor”, a declarat ieri seară Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, pentru gsp.ro.

Meciul FC Botoşani – ACS Poli Timişoara va avea loc mâine, de la ora 16.45, fiind televizat de Look TV, DolceSport şi DigiSport.

Foto: gazetasv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.