Vestul ţării, MĂTURAT de furtuna violentă. Care au fost urmările FOTO

Vestul ţării, MĂTURAT de furtuna violentă. Care au fost urmările FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Partea de vest a ţării a fost lovită ieri de furtunile violente, care au venit însoţite cu grindină. De departe cel mai puternic afectat judeţ a fost Aradul, în care mai multe localităţi, dar mai ales traficul din zonă, au fost afectate.

Conform aradon.ro, zeci de copaci au fost doborâţi pe DN 79A, între localităţile Chişineu Criş şi Sintea, dar şi pe DN 69, drumul care face legătura între Arad şi Timişoara, aproape de comuna Vinga. Imaginile sunt sugestive. Conducătorii auto au rămas blocaţi între copacii puşi la pământ, fiind nevoiţi să apeleze 112. Nu a fost doar atât, întrucât grindina s-a abătut cu violenţă peste maşini, cu bucăți de gheață având un diametru de aproximativ patru centimetri.

În acest moment a intervenit Garda 2 de la substația Chișineu Criș pe DN 79A între Chișineu Criș și Sintea pentru a degaja partea carosabilă.


Sunt mai mulți copaci căzuți pe carosabil, mai multe mașini blocate dar și fire rupte”, a declarat George Pleșca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, pentru sursa citată.

Foto: aradon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.