Zeci de păsări moarte, două mașini și o casă distruse în urma...

Zeci de păsări moarte, două mașini și o casă distruse în urma unui incendiu puternic FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

De șapte ore au avut nevoie pompierii de la Detașamentul din Caransebeș să stingă un incendiu puternic care a izbucnit la o casă din localitatea Verendin, în această dimineață.

Potrivit ISU Caraș-Severin, când echipajele de intervenţie au ajuns la locul evenimentului, incendiul cuprinsese acoperişul casei, al unei anexe şi al unui adăpost de animale şi exista pericol de propagare la întregul imobil şi la casele învecinate.

Trei echipaje de pompieri militari, alături de voluntari din Luncaviţa au luptat cu flăcările mai bine de șapte ore, având în vedere suprafaţa mare afectată de incendiu, de aproximativ 600 mp. Pompierii au depus eforturi pentru a împiedica incendiul să cuprindă şi parterul casei.

„A ars o cantitate mare de materiale combustibile (lemn de foc, scândură, grinzi) şi au fost afectate de incendiu două autoturisme şi mai multe bunuri materiale. Intervenţia a fost dificilă, focul fiind întreţinut şi de cele 80 de tone de fân care erau depozitate în anexă. Au murit 50 de păsări şi au fost salvate 10 animale. Din fericire, nu au fost persoane rănite. Cauza probabilă este un scurtcircuit produs la un cablu electric”, comunică ISU Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.