1.000 de alergători, așteptați la Timișoara City Marathon. Când încep înscrierile

1.000 de alergători, așteptați la Timișoara City Marathon. Când încep înscrierile

0
DISTRIBUIȚI

Mai este o lună până la startul competiției de anduranță care va avea loc la Timișoara. „Sport, oameni, prietenie, comunitate, istorie, capitală cultural în 2021, identitate, bucurie = Timișoara City Marathon!”, este sloganul sub care se va derula competiția organizată de Asociația Club Sportiv Alergotura, care va avea ca temă Descălecatul lui Eugeniu de Savoya în Cetatea Timișoarei.

Înscrierile vor începe de mâine, 30 septembrie, iar pe tot parcursul weekend-ului cei care vor dori să participe vor avea parte de prețuri promoționale. Startul Timișoara City Marathon va avea loc duminică, 29 octombrie, în Piața Libertății, între orele 8.00 – 15.00.


Maratonul va fi dedicat unui număr de 42 de competitori, însă organizatorii își propun ca la toate cele șase categorii să reunească 1000 de persoane.

„În 2017, Alergotura începe organizarea Timişoara City Marathon cu o ediţie pilot care va avea loc în 29 octombrie. Ineditul evenimentului constă în tema în jurul căreia va fi construită imaginea şi promovarea evenimentului: Cucerirea Cetăţii Timişoarei de către prinţul Eugeniu de Savoya”, au transmis organizatorii prin intermediul paginii de Facebook oficiale dedicate evenimentului. Momentul cuceririi cetății Timișoarei de către prințul Eugeniu de Savoya, respectiv eliberarea orașului de sub dominația otomană, stau ca sursă de inspirație pentru numele celor șase curse.

  • Batalionul Banat, probă individuală de 5,5 kilometri
  • Poarta Forforosa, probă indivudală de 10,5 kilometri
  • Solii Cetății, probă semimaraton ștafetă, 2 x 10,5 kilometri
  • Semimaratonul Eugeniu de Savoya, 21 de kilometri
  • Poștalionul Cetății, probă maraton de ștafetă, 4 x 10,5 kilometri
  • Maratonul Cavalerii Cetății, 42,2 kilometri, cursă pentru 42 de participanți.

Înscrierile, precum și alte detalii referitoare la cursă, vor fi disponibile de mâine, pe site-ul oficial dedicat competiției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.