13 victime în urma impactului dintre un microbuz și o mașină: a...

13 victime în urma impactului dintre un microbuz și o mașină: a fost activat planul roșu de intervenție

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1636396901">

Un grav accident de circulație s-a produs, astăzi, pe DN66A, în zona localității Aninoasa, din județul Hunedoara. Potrivit primelor informații, cel puțin 13 oameni sunt răniți, în urma impactului dintre un microbuz de transport persoane și un autoturism.

La nivelul judetului Hunedoara a fost activat planul roșu de intervenție. La fata locului au intervenit patru echipaje SMURD, trei ambulanțe SAJ și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, transmite Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Reprezentanții ISU Hunedoara comunică faptul că cele 13 persoane rănite au fost transportate la Spitalul Municipal Petroșani, una dintre victime fiind în stare mai gravă, iar celelalte prezintă leziuni minore. În autoturism se aflau patru pasageri, iar în microbuz zece persoane.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este blocată pe DN66A, la kilometrul 2+800 de metri, între localităţile Aninoasa şi Vulcan, după ce anterior se desfăşurase pe un sigur fir, alternativ, în urma accidentului rutier.

Foto: ISU Hunedoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.