152 de pasageri care ar fi trebuit să zboare din Timișoara spre...

152 de pasageri care ar fi trebuit să zboare din Timișoara spre Creta, debarcați din aeronavă în urma unor defecțiuni tehnice, înainte de decolare

0
DISTRIBUIȚI

152 de pasageri care ar fi trebuit să zboare, astăzi, cu avionul din Timișoara spre Heraklion (Creta) au tras o sperietură zdravană. Cursa charter operată de Blue Air ar fi trebuit să decoleze la ora 15.00 de pe aeroportul timișorean, însă după îmbarcare, pasagerii au fost dați jos, după ce s-a descoperit o defecțiune tehnică chiar înainte de decolare.

Apoi, după ce problema ar fi fost remediată, pasagerii au fost din nou îmbarcați, însă aceștia au refuzat să mai zboare cu aeronava, solicitând un alt avion.

Andrei Sandu, reprezentant al agenției de turism Tez Tour, prin care cei 152 de pasageri au cumpărat biletele de avion, a declarat, pentru PRESSALERT.ro, că în această seară, la ora 20.20, urmează să aterizeze pe aeroportul timișorean o altă aeronavă.

„Cursa nu a fost anulată, este o întârziere.


Cursa este charter, fiind operată de compania Blue Air. Știu că s-a descoperit o defecțiune tehnică la aeronavă, dar că s-a găsit o soluție, se așteaptă o altă aeronavă. Aeronava de schimb este în drum spre Timișoara și va ajunge la ora 20.20, iar la ora 20.50 este estimată decolarea spre Heraklion”, a precizat Andrei Sandu.

Pe de altă parte, cursa întârziată din Timișoara ar fi trebuit să se întoarcă din Heraklion tot astăzi, numeroși pasageri așteptând aeronava pe aeroportul din Creta.

„Stăm de trei ore în aeroport în Heraklion, Creta! Trebuia să plecăm la 17.45, dar nici la ora asta nu a decolat din Timișoara aeronava de Blue Air! Cică au încercat de trei ori să decoleze și nu au reușit! Cei din Timișoara așteaptă în jur de ora 21.00 un alt avion! Problema e că zborul durează două ore! În cel mai fericit caz ajunge în Creta la 23.00! Noi când ajungem acasă? Suntem toți cu copii mici, nimeni nu ne zice nimic, nu știm ce și cum (informațiile le-am primit de la o prietenă din avion care e încă în Timișoara)! Vreau avocat bun pentru despăgubiri, că după șase ore de stat aiurea fără nicio informație oficială, iese scandal! Cine se bagă să mă ajute? Suntem nervoși, obosiți și flămânzi!”, a scris pe Facebook, în această seară, unul dintre pasagerii care așteaptă în Creta aeronava din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.