Accident în lanț pe Calea Șagului: o persoană rănită, traficul rutier este...

Accident în lanț pe Calea Șagului: o persoană rănită, traficul rutier este blocat FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2085171363">

Accident în lanț în urmă cu puțin timp pe Calea Șagului din Timișoara. Patru mașini au intrat în coliziune după ce unul dintre șoferi a oprit brusc la semaforul de la trecerea de pietoni.

Ceilalți șoferi care veneau din spate nu au mai putut frâna la timp iar mașinile au intrat unele în altele. În urma impactului, o persoană aflată într-un Ford Focus a fost rănită.

La fața locului au sosit echipaje de la SMURD, Pompieri și Poliție. Victima a fost prfeluată de echipajul medical și transportată la Spitalul Județean din Timișoara. Din spusele martorilor, într-una dintre mașini se afla și un copil.

Traficul rutier de la strada Reșiței înspre bulevardul Dâmbovița este blocat.

UPDATE: Potrivit polițiștilor, un bărbat de 52 de ani, șofer al autoutilitarei, nu a păstrat distanța regulamentară și a lovit în plin un Ford Focus. Acesta a fost ulterior proiectat într-un Logan care la rândul lui a intrat într-un Volkswagen.

În urma impactului, o femeie de 57 de ani, pasageră în Ford Focus, a fost rănită și transportată la spital. Șoferul autoutilitarei s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.