Ionuț Popa anunță un lot fără atacanți și pentru deplasarea de la...

Ionuț Popa anunță un lot fără atacanți și pentru deplasarea de la Iași. Antrenorul lui ACS Poli, tranșant cu Miguel: ”Nu face față pretențiilor”

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa. Foto: Gabriel Brezeanu

ACS Poli Timișoara are parte de a doua deplasare la rând în Liga I. Ionuț Popa a vorbit azi din nou despre subțirimea lotului în ceea ce privește ofensiva. Nemulțumit de Miguel și lipsit de serviciile lui Drăghici, accidentat, antrenorul bănățenilor spune că nu va avea atacant nici în deplasarea de la Iași.

”S-a instalat așa o stare de mulțumire de noi înșine pentru că ne-am propus altceva, doar patru puncte, ne-am îndepărtat de obiectivul la care îndrăzneam.. Celelalte au câștigat și ne va fi foarte greu. În condițiile în care nu am reușit să câștigăm, urmează Iași și Craiova, echipe care joacă cel mai frumos din țară, e clar că pornim cu șansa a doua. Privitor la lot marea dezamăgire e că nu a venit niciun atacant, nu dăm gol de două etape. E greu dacă nu ai, doar din întâmplare. Din păcate la noi singurul pe care-l aveam Drăghici lipsește două-trei săptămâni, apoi va trebui să reintre în normal”, a declarat Ionuț Popa.

”Dacă ar fi aduși doi jucători de atac ar fi altceva, altfel salvarea de la retrogradare e singurul obiectiv posibil.


Nu mai vorbesc de Chiajna… Celelalte grupări speră în iarnă, toată lumea se poate întări, noi avem probleme mari, am adus șapte jucători și au plecat nouă”, a mai spus Popa.

Antrenorul lui ACS Poli e tranșant în privința atacantului Miguel, neinclus în lotul pentru Ploiești, unde a preferat să aibă doar șase rezerve. ”Miguel nu face față pretențiilor Ligii I… Ce jucător e prost să renunțe la contract?”, a conchis Popa cu referire la situația brazilianului.

”Am vrut să aduc un atacant, Florea, de la Astra, a făcut un antrenament, am discutat cu el, a ales să plece la UTA. Unde, zice, că sunt condiții mai bune. Aici echipa are doar primă de obiectiv. La Arad s-a livrat 1-1,2 milioane. Vom încerca să dregem busuiocul. Conducerea va încerca să se căciulească, așa cum a mai făcut-o…”, a precizat Popa. Acesta susține că și Valentin Crețu e accidentat, deși jucătorul a lipsit runda trecută fiind suspendat.

Popa a reluat subiectul ”Artean la FCSB”. ”Nu e exclusă plecarea lui Artean. Am vorbit cu Dică, era vorba de o plecare la pachet și unul rămânea și juca la noi, în vară. Nu știu de ce nu s-a vrut. Eu sunt antrenor”, a specificat ”principalul”.”Mi-a fost gândul să joc doar la Timișoara. Acum s-a încheiat perioada de transferuri… Poate din iarnă va fi ceva. Fiecare jucător din țară și-ar dori să joace la Steaua pentru că e echipa cea mai bună din țară și cu cele mai bune condiții de a face performanță”, a precizat Andrei Artean.

Partida CSM Poli Iași – ACS Poli Timișoara se dispută duminică, de la ora 17.30, în etapa a 12-a a Ligii I. Moldovenii sunt pe locul 10, cu 14 puncte, dar traversează o perioadă pozitivă cu trei rezultate consecutive fără eșec. Bănățenii sunt în continuare pe locul 6, cu 17 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.