Ionuț Popa, furios pe condițiile de la ACS Poli înainte de deplasarea...

Ionuț Popa, furios pe condițiile de la ACS Poli înainte de deplasarea la Voluntari. Cu ce situație complicată se confruntă ilfovenii

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli Timișoara a remizat acasă cu Sepsi, dar are totuși un parcurs nesperat în Liga I. După cinci rezultate fără eșec însă Ionuț Popa a dat cu pumnul în masă referitor la condițiile de la club. Echipa sa a fost nevoită să plece ieri dimineață cu autocarul spre Ploiești, unde e programat meciul cu FC Voluntari din etapa intermediară.

Popa a acuzat din nou după jocul cu Sepsi situația ingrată în care se află clubul timișorean fără finanțare de la bugetul local, în comparație cu alte părți ale țării. Tehnicianul a mai spus că elevii săi nici nu-și pot face recuperarea normală, tot din cauza condițiilor ”de criză”. ”Acum dimineața plec la Ploiești cu autocarul. Cum poate să aibă echipa determinare? Domnilor, acest 0-0 e un rezultat mare. Puteam să pierd liniștit. Iași merge vreodată cu autocarul la Timișoara?”, s-a întrebat Ionuț Popa. Între timp două firme puternice din oraș s-au alăturat cu sponsorizări clubului de primă ligă, e vorba de dContinental și Dalli, conform debanat.ro.

ACS Poli are meci mâine cu FC Voluntari, o echipă care a jucat vineri la Iași.


”Au avut o zi în plus. Drăghici accidentat, suspendat Crețu, accidentat Țigănașu. Pentru meciul de la Voluntari avem mari mari probleme”, a conchis Popa.

”Hai să încercăm să profităm…”, a spus ironic ”principalul” bănățenilor când i s-a prezentat faptul că Voluntariul trece printr-o perioadă mai puțin fastă. Ilfovenii au pierdut până la urmă în Moldova și joacă pe teren ”neutru” meciul considerat pe teren propriu. Mai mult, Claudiu Niculescu e dat ca și plecat la Dinamo după anunțarea lui Cosmin Contra pe banca naționalei. ”Eu am citit în presă, nu știu absolut nimic. Nu am fost contactat de nimeni de la Dinamo, am contract cu Voluntari. Toată lumea știe că îmi doresc să ajung la Dinamo. Când se va întâmpla asta nu știu, rămâne să vedem. În acest moment, chiar nu se pune problema”, a spus Niculescu pentru TV Telekom Sport. 

”Croitoru e Totti”

Deși a avut absențe și cu Sepsi Sf. Gheorghe, Popa, care s-a arătat nemulțumit de prestația unor jucători, a preferat pe bancă doi juniori (Mailat și Oprea). A surprins astfel că Marius Croitoru nu mai apare nici pe banca de rezerve. ”Croitoru e un jucător cu o vârstă. Pentru mine e ca Totti la Roma. Când va avea nevoie echipa el va fi în teren”, a precizat Popa. Totuși, trebuie subliniat că fostul căpitan al ”lupilor” era mereu pe banca de rezerve, chiar dacă nu evolua la fel de des pe final de carieră.

Popa a vorbit și despre anticipata prezență a lui Cosmin Contra pe banca naționalei: ”Ne mândrim cu el dacă ajunge la națională. E ambițios, dornic de afirmare. Sper să fie cu noroc pentru el munca de selecționer”.

Partida FC Voluntari – ACS Poli Timișoara se dispută mâine, de la ora 18.30 (Digi), pe stadionul ”Ilie Oană” (Ploiești), în etapa a 11-a, intermediară, a Ligii I. Bănățenii au 17 puncte și sunt pe locul 6, poziție de play-off, în timp ce ilfovenii ocupă momentan doar locul 10, cu 11 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.