Mai greu cu buturuga mică. ACS Poli Timișoara s-a împiedicat de nou...

Mai greu cu buturuga mică. ACS Poli Timișoara s-a împiedicat de nou promovata Sepsi Sfântu Gheorghe UPDATE Ionuț Popa, o nouă reacție furibundă GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Fejer a scăpat cu fața curată la Timișoara. Foto: Gabriel Brezeanu

ACS Poli Timișoara a reușit doar o remiză cu Sepsi Sf. Gheorghe pe teren propriu. Dacă trupa lui Ionuț Popa a câștigat salutar cu CFR Cluj și Dinamo, nou promovata lui Valentin Suciu a rezistat și a pus pe alocuri probleme pe ”Dan Păltinișanu”. A fost al doilea rezultat de 0-0 înregistrat de bănățeni în acest sezon și acesta a fost făcut tot acasă.

Fără Drăghici, accidentat, timișorenii au trebuit să mizeze pe celălalt vârf, singurul valid, Miguel, care însă a dezamăgit și azi. Oaspeții au dat emoții în minutul 11 printr-o mai veche cunoștință a bănățenilor, Stefan Nikolic. Muntenegreanul a trimis înspre poarta goală dar Melinte a salvat din fața liniei porții. Peste două minute gazdele au replicat prin Bîrnoi, cu un șut din unghi, dar în rest prima parte a fost fragmentată și fără mari oportunități.

După pauză timișorenii și-au ”înăsprit” controlul, dar tot fără efect. Putea fi 1-0 în minutul 57 dar Vașvari a reluat cu capul, din cădere, puțin pe lângă țintă. Timpul părea să treacă în favoarea oaspeților, dar aceștia au rămas periculoși și cu 18 mnute înainte de final Nikolic își trece în cont o nouă șansă. Scăpat la limita ofsaidului acesta a fost blocat de Curileac. În minutul 89 ACS Poli a avut oportunitatea de a lua în cele din urmă cele trei puncte. Introdus pe final, în ciuda litigiului, Mailat a pătruns și l-a servit pe Șeroni, dar șutul fundașului de meserie din centrul careului a fost scos excelent de același portar al lui Sepsi.

Cu acest punct ACS Poli ajunge la cota 17 dar irosește șansa de a-ș întări postura de formație de play-off. Astfel, timișorenii riscă să fie depășiți de ”câini”.

UPDATE ACS Poli a ajuns la cinci meciuri consecutive fără eșec. Seria cu adevărat pozitivă a însemnat însă cele trei victorii consecutive cu Mediaș, CFR și Dinamo. După joc Popa s-a plâns de situația echipei, care trebuie să plece deja mâine spre Ploiești pentru jocul cu Voluntari. ”Am făcut cel mai slab joc, sunt total nemulțumit de atitudine. Sunt total nemulțumit de ce se întâmplă și în jurul echipei. Băieții au fost lipsiți de vlagă. Am călătorit iar cu autocarul… Puteam să și pierdem. Nu am putut să afișăm cea mai bună echipă. Nu mai are rost să vorbesc despre Bianconi și jocul său. Mi-a stricat seara… Probabil vom juca fără atacanți. Vă dați seama că Drăghici pleca la noi ca al treilea vârf și a fost acum primul”, a declarat Ionuț Popa. Acesta vorbit din nou despre problemele cu finanțarea ale clubului: ”S-a străduit Popa, primarul, Birlică, dar ce mă surprinde că toate orașele astea primesc bani. De ce nu se poate la Timișoara?  Noi nu putem crește intensitatea pentru că nu avem condiții de refacere. Nu avem de avion bani, nu putem aduce alt atacant. Nu înțeleg, oamenii de acolo nu vor să ajute echipa. Duminica dimneața plec cu autocarul la Ploiești”.

”Rezultat alb. Ne doream mai mult, dar trebuie să recunoaștem că ne mulțumim cu un punct.


Mai ales cu problemele noaste de efectiv. Mă bucur că cei care a intrat au reușit un joc bun. Un gol schimbă situația, din păcate nu a intrat atunci la Nikolic. Știam de forța Timișoarei. E echipa momentului, mai ales în acest moment, nu au pierdut de o lună de zile. Au avut și trei victorii la rând. Eram pregătiți pentru acest joc”, a spus și Valentin Suciu, antrenorul lui Spesi.

”Avem patru jucători accidentați. Un alt jucător are nunta, programată de mult. Am fost înțelegători. De aceea l-am și învoit pe Ciprian Răduțoiu”, a conchis tehnicianul lui Sepsi despre faptul că formația sa nu a avut decât șase rezerve pe bancă.

ACS Poli Timișoara: Curileac – Crețu, Melinte, Cânu (cpt.), Șeroni – Soljic (46 Curjuric), Artean – Al. Munteanu, Vașvari, Bârnoi (65 Mailat) – Miguel Bianconi (46 Ciucur). Pe bancă: Straton – Bocșan, Doman, L. Oprea. Antrenor: Ionuț Popa.

Sepsi Sf. Gheorghe: Fejer – Burlacu, Ursu (cpt.), Oros, Dumbravă – Ghinga, Petrovikj – Iovu (70 Veress), Cl. Herea (79 Huiban), Astafei – Nikolic (86 Damian). Pe bancă: Miron – Papsys, Grecu. Antrenor: Valentin Suciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.