ACS Poli și-a completat linia mediană cu încă un croat. Cine e...

ACS Poli și-a completat linia mediană cu încă un croat. Cine e ultimul sosit sub comanda lui Ionuț Popa

0
DISTRIBUIȚI
Ivan Curjuric, după marcarea unui gol. Foto: neasalaminainternational.com

ACS Poli Timișoara a făcut în cele din urmă încă un transfer în această vară. Bănățenii l-au adus pe Ivan Curjuric, un mijlocaș ofensiv croat care a evoluat în ultimele sezoane în primul eșalon din Cipru.

După plecarea a trei dintre cele zece transferuri realizate în această vară, ACS Poli a mai punctat o dată la capitolul veniri.


Timișorenii au anunțat astăzi sosirea lui Ćurjurić (27 de ani). Mijlocașul născut în orașul Zadar pare pe profilul unuia dintre jucătorii ceruți de Ionuț Popa. El a făcut junioratul la Dinamo Zagreb și Hajduk Split, apoi, a evoluat în țara natală la NK Zagreb. De aici a plecat în Cipru pentru a evolua mai întâi la Nea Salamina. A mai jucat la Pas Lamia și Agia Napia. În ultima perioadă el a evoluat din nou la Nea Salamina, grupare pentru care a totalizat 25 de jocuri în sezonul trecut.

Mijlocașul central a semnat cu timișorenii un contract valabil pe un an cu drept de prelungire. În lotul bănățenilor se mai află un jucător croat: Josip Soljic. ACS Poli va juca luni, în Liga I, pe terenul lui Dinamo.

Foto: PoliTimisoara / Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.