ACS Poli, fără ”noutăți”, învinsă în testul din Serbia. La ce altă...

ACS Poli, fără ”noutăți”, învinsă în testul din Serbia. La ce altă echipă din Liga I s-a transferat un jucător care a dezamăgit în Banat

0
DISTRIBUIȚI
Cosmin Bîrnoi, ACS Poli Timișoara. Foto: Gabriel Brezeanu

Formația bănățeană din Liga I a cedat în cel de-al doilea joc amical stabilit în această săptămână. ACS Poli Timișoara a fost învinsă în Serbia, de FK Zemun, cu 2-0, într-un joc în care echipa pregătită de Ionuț Popa a ratat mai multe ocazii de gol. Pentru bănățeni urmează importantul meci din campionat cu Dinamo.

Timișorenii au început jocul cu locul 11 din Serbia cu o formație apropiată de cea de bază din campionat. După testul ușor din județ, cu Tomnatic (L4, scor 3-0), bănățenii nu l-au păstrat pe jucătorul primit în probe, Andreja Lazovic (Jagodina, L2), deși acesta marcase toate reușitele din acel test. Interesant e că atacantul sârb a fost refuzat și de ASU Poli în iarnă.

Gazdele au deschis scorul devreme, în minutul 14, prin italo-finlandezul Lauri Dalla Valle, care a marcat de la limita ofsaidului.


ACS Poli și-a creat ocazii prin Bîrnoi (minutul 30), Munteanu (34, 38) și Drăghici (35), în prima repriză, dar contrar cursului sârbii au rămas în avantaj. Timișorenii au continuat să caute egalarea în partea secundă, dar nici încercările lui Ciucur și Șeroni, în două rânduri, nu au avut sorți de izbândă. Mai mult, în minutul 62, același Dalla Valle scapă singur cu Smaranda, care l-a înlocuit la pauză pe Straton, dar finalizează faza cu un șut slab, departe de țintă. Un alt nou intrat la bănățeni, juniorul Lucian Oprea (76), și-a încercat șutul de la distanță, dar balonul a trecut peste poartă. În fine, ocaziile s-au răzbunat. În minutul 83 Nenad Kiso a înscris un gol de kinogramă și a făcut 2-0 pentru Zemun.

ACS Poli va reveni la jocurile de campionat luni, 11 septembrie (ora 20.30), cu ocazia duelului din deplasare cu Dinamo București.

ACS Poli Timișoara: Straton (46 Smaranda) – Crețu (65 B. Străuț), Melinte, Cânu (46 Bocșan), Șeroni – Artean, Soljic (65 L. Oprea) – Al. Munteanu (46 Croitoru), Bîrnoi, Ciucur – Drăghici (65 Bianconi). Antrenor: Ionuț Popa.

Bud a semnat cu Chiajna

Plecat liber de la ACS Poli după doar cinci etape secetoase, atacantul Cristian Bud (32 de ani) nu a semnat cu o echipă din străinătate, așa cum se specula. Fostul vârf al CFR-ului a ajuns la un acord cu o altă echipă de primă ligă, Concordia Chiajna. Ilfovenii au operat mai multe schimbări în lot după începutul slab de sezon. Andrei Patache și Dan Bucșa au ajuns și ei sub comanda lui Vasile Miriuță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.