ASU Politehnica se desparte de ”Știința” odată cu jocul împotriva Baloteștiului. ”Băieții...

ASU Politehnica se desparte de ”Știința” odată cu jocul împotriva Baloteștiului. ”Băieții în ghete” ar putea avea lotul complet pentru sâmbătă

0
DISTRIBUIȚI
ASU Poli se mută pe ”Marele oval”. Foto: Gabriel Brezeanu

”Băieții în ghete” se pregătesc pentru un nou joc pe teren propriu. Tehnicianul lui ASU Politehnica, Bogdan Andone, a anunțat astăzi că meciul cu CS Balotești va fi ultimul pe arena ”Știința” pentru elevii săi. Următoarele partide ale alb-voleților vor avea loc pe ”Dan Păltinișanu”.

ASU Poli plănuiește să dispute următoarea partidă de pe teren propriu, după cea de sâmbătă cu ilfovenii, pe ”Dan Păltinișanu”. Dovadă că timișorenii susținuți de galerie au planuri mari pentru continuarea sezonului. Astfel, Dunărea Călărași va fi prima echipă întâlnită de ”Băieții în ghete” pe principala arenă a orașului după UTA, în primăvară. ”E un nou meci în fața propriilor suporteri, probabil ultimul din această perioadă pe stadionul «Știința», pentru că apoi ne vom muta pe «Dan Păltinișanu». E foarte important să reușim un meci bun, un meci consistent, iar la sfârșitul partidei să avem în cont toate cele trei puncte. De la venirea lui Laurențiu Diniță, cei din Balotești au devenit o echipă mai organizată, au reușit și rezultate bune în ultimele meciuri.


Dar noi avem filosofia noastră, sistemul nostru de joc, avem, cum am mai spus, drumul nostru și trebuie să ne mobilizăm pentru a câștiga”, a declarat Bogdan Andone.

Topic, pregătit de debut

Pentru meciul de sâmbătă timișorenii ar putea avea un lot complet. Mijlocașul Alin Ignea a revenit la pregătire după entorsa suferită și ar putea face parte din lot. De asemenea, fundașul Borislav Topic a fost legitimat. Violeții au înregistrat și o plecare, Darius Neamțu fiind împrumutat la Ripensia. ”A revenit la antrenamente, încetul cu încetul, și Alin Ignea. reintrat în ultimele zile la antrenamente și rămâne să ne decidem asupra lui până sâmbătă… S-a rezolvat și situația lui Boris. S-a antrenat și el normal cu noi în această săptămână. Vom vedea și în cazul lui, până sâmbătă, dacă va face parte din lotul pentru meciul cu Balotești. Cred că e pregătit undeva la 80%. Până la urmă, meciurile îți dau ritmul de joc și tonusul de care ai nevoie în meciuri. El s-a antrenat tot timpul alături de noi, dar duce lipsă de meciuri, din păcate. Rămâne acum să-l integrăm și să își intre în ritmul de joc”, a precizat Andone.

”Mă simt foarte bine, băieții sunt okay, m-am acomodat bine. M-am antrenat bine în această perioadă. Am avut mult de așteptat actele iar acum aștept să joc. Sunt apt și sper să arăt antrenorului că sunt 100% și sper să câștigăm jocul de sâmbătă. Mă bucur că am venit în România”, a spus fundașul bosniac în vârstă de 33 de ani.

Deși are doar cinci puncte Baloteștiul se poate dovedi un adversar dificil. Dovadă echipele pe care le-a încurcat. ”E un meci ca oricare altul, trebuie să fim montați și să câștigăm cele trei puncte. Acestea ne-ar aduce în primele cinci locuri. Au și ei o echipă bună. Au încurcat UTA. E o echipă organizată, care joacă mult pe contraatac”, a spus și Răzvan Ghinescu.

Partida ASU Politehnica Timișoara – CS Balotești se dispută pe arena ”Știința”, sâmbătă, de la ora 16.00, în etapa a VIII-a a Ligii a II-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.