Bogdan Andone, înainte de duelul cu liderul FC Hermannstadt: ”Ne-ar mulțumi și...

Bogdan Andone, înainte de duelul cu liderul FC Hermannstadt: ”Ne-ar mulțumi și un punct”. Pe cine nu poate miza ASU Poli la Sibiu

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

ASU Politehnica are parte în runda a VII-a a Ligii a II-a de o deplasare extrem de dificilă. ”Băieții în ghete” evoluează pe terenul liderului FC Hermannstadt, grupare nou promovată dar cu șanse bune de accedere, ”din prima”, pe prima scenă. Bogdan Andone, tehnicianul timișorenilor, admite că și o remiză ar fi acceptabilă pentru echipa sa, dar spune că atitudinea elevilor săi va fi tot pozitivă.

”E un meci dificil, întâlnim o echipă bună a campionatului. Cu un lot foarte bun, cu un antrenor bun, cu susținere totală din partea orașului, suporteri: 4-5.000 la fiecare joc acasă. Dar mai avem câteva zile să pregătim jocul, avem și noi atuurile noastre, sperăm să facem un joc bun și să obținem un rezultat pozitiv. Eu spun că e principala candidată, îl cunosc bine și pe Alex Pelici, cunoaște bine campionatul, și-a adus jucătorii de care are nevoie. Ei știu ce dorește, ce joacă și e foarte simplu să faci o echipă puternică (…) Noi mergem la victorie la fiecare meci. Nu înseamnă că dacă jucăm ofensiv câștigăm sau dacă jucăm defensiv pierdem. Mergem cu tactica și ideile noastre. Ne-ar mulțumi și un punct, e un meci dificil…”, a declarat Bogdan Andone.

”Principalul” lui ASU Poli nu va putea miza nici în această partidă pe mijlocașul Alin Ignea, încă în refacere, și nici pe Borislav Topic, jucător a cărui legitimare nu a fost încă rezolvată. ”Din păcate birocrația și sistemul de relații nu ne avantajează deloc să facem un jucător, chiar nu pot să spun când va fi rezolvat.


Se antrenează și e pregătit din punctul meu de vedere să intre în echipă”, a conchis Andone. Acesta își va ispăși la Sibiu ultima etapă de suspendare dictată după jocul cu Metaloglobus de pe teren propriu.

”Întâlnim echipa de pe primul loc. Mergem încrezători, trebuie să avem aceeași determinare ca la ultimul joc. Rămâne de văzut, nu pot să-mi dau cu părerea despre șansele Sibiului la promovare. Având în vedere achizițiile și că au un antrenor tânăr pe care-l cunoaștem cu toții, se poate… Noi avem un moral bun. Pentru mine a fost un redebut (n.r. cu Mioveni), la care, din păcate nu am apucat să ating mingea. Nivelul e vizibil mai scăzut față de ce a fost acum 10-15 ani. Nu știu de ce. Eu am jucat cu Poli la Sibiu în secolul trecut. Încerc să trăiesc prezentul și să o fac cât mai bine”, a spus și ”veteranul” Alin Crișanov despre meciul din Ardeal.

”E o echipă dificilă, care și-a adus mulți jucători cu experiență. Prezintă și anumite puncte slabe de care trebuie să profităm. Au un joc prin care pun presiune pe adversar. Nu cred că e o surpriză poziția lor. Atmosfera e foarte plăcută la noi și asta ne motivează pentru meciul de sâmbătă. Nivelul e mai ridicat față de Liga a III-a, am debutat la Brăila. Eu sper să continui pe o linie ascendentă”, a concluzionat tânărul fundaș Ionuț Coadă.

Susținere pentru ”Elicopter”

Suporterii timișoreni sunt așteptați să facă sâmbătă deplasarea în număr mare sub Turnul Sfatului. Druckerii vin cu această ocazie în ajutorul lui Nicolae ”Elicopter” Cârstov. Cunoscutul suporter alb-violet și-a pierdut un picior în urma unei boli cumplite iar fanii Politehnicii din B vor să-l ajute cu cheltuielile medicale, mai ales că acesta are nevoie de o proteză. Pe lângă campania de strângere de fonduri la Sibiu, Peluza Sud își dorește să adune sume pentru ”Elicopter” și la jocul de acasă următor, cu Balotești. De asemenea, fanii fac apel la donații în contul timișoreanului: Nicolae Cârstov, RO85BRDE360SV68713813600 BRD Timișoara.

Partida FC Hermannstadt Sibiu – ASU Politehnica Timișoara se dispută sâmbătă, de la ora 16.00 (Digi), în etapa a VII-a a Ligii a II-a. Bănățenii au trei puncte mai puține decât gruparea antrenată de bănățeanul Alexandru Pelici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.