ASU Politehnica încearcă să evite soarta pe care a avut-o UTA la...

ASU Politehnica încearcă să evite soarta pe care a avut-o UTA la Afumați. Bogdan Andone schimbă un detaliu legat de abordarea jocurilor din B

0
DISTRIBUIȚI
Bogdan Andone umblă la detalii legate de comunicare. Foto: Gabriel Brezeanu

”Băieții în ghete” se pregătesc de o nouă călătorie lungă, în Ilfov, după ce au remizat nefericit pe teren propriu cu CS Balotești. ASU Politehnica întâlnește în deplasare una dintre revelațiile ediției trecute de campionat, CS Afumați, grupare care a învins UTA în precedentul joc de acasă. Tehnicianul timișorenilor, Bogdan Andone, a decis să nu mai ofere informații legate de starea lotului pentru a nu face munca adversarilor mai ușoară.

Deși au avut parte de un start slab de sezon, ilfovenii au obținut în ultimele trei runde două victorii și o remiză. ”Va fi un meci foarte dificil pentru noi. Întâlnim o echipă foarte bună a campionatului, mai ales pe teren propriu. O echipă cu continuitate la nivelul băncii tehnice și a lotului. Se câștigă foarte greu la Afumați. Dacă nu ajungem bine din punct de vedere mental și pregătiți de luptă vom avea de suferit. I-am urmărit, au jucat foarte bine cu Dunărea Călărași, 0-1 a fost un scor mincinos, au avut ocazii și au pierdut dintr-un penalty. De asemenea, cu UTA, 2-0 au câștigat și au mai avut ocazii. E o echipă care joacă prin multe pase, joc de București cum spunem noi. Trebuie să fim dispuși la sacrificii și efort”, a declarat Bogdan Andone, ”principalul” lui ASU Poli.

”Băieții în ghete” au cedat puncte în mare parte formațiilor de care s-a împiedicat și UTA acasă, printre acestea numărându-se Metaloglobus și Balotești. ”Am pierdut ca niște proști, pe greșeli ca la copii și juniori, același scenariu ca și cu Metaloglobus, pe fondul unui joc foarte bun pe faza de atac. Relaxare, tratare cu superficialitate a fazei defensive și am pierdut cinci puncte în două jocuri pe care nu aveam voie să le pierdem”, a precizat Andone.


Acesta a decis, ca parte din strategie, să nu mai ofere informații legate de starea medicală a jucătorilor săi. ”Vedem până sâmbătă cine joacă, mai sunt jucători cu probleme medicale. Nu vreau să spun cine lipsește. Pentru că noi tot timpul am spus și adversarii știu să-și pregătească jocul în funcție de noi. Alte echipe nu spun nimic. Veți vedea sâmbătă cine va fi pe bancă și cine nu”, a conchis tehnicianul bănățenilor. Foarte probabil ASU Poli ar putea avea tot lotul valid pentru sâmbătă. La jocul trecut Carol Taub a ieșit accidentat de pe teren, dar lovitura primită a fost în zona pometelui și jucătorul va fi probabil apt pentru Afumați.

Mijlocași optimiști

Bogdan Andone vorbea după jocul cu Balotești de anumite schimbări în echipă. Una dintre noutățile Politehnicii ar putea fi introducerea lui Andrei Țugui în teren. ”E un meci unde trebuie să dăm totul. Echipa e foarte bine din toate punctele de vedere. Trebuie să mergem cu o atitudine bună și să ne întoarcem cu cele trei puncte. Aștept debutul și să și marchez în acest sezon. Am făcut o mică pauză în urma discuțiilor avute, am fost foarte bucuros să revin, am dat 100% la antrenamente și de aceea am fost și în lot. Sunt bine și fizic și psihic. Atmosfera e foarte bună, domnul antrenor ne motivează și dă încredere fiecărui jucător”, a precizat mijlocașul timișorean.

O piesă importantă în acest sezon pentru ASU Poli poate fi Adrian Poparadu. Mijlocașul trecut pe la toate echipele cu numele de ”Poli Timișoara” a marcat în runda trecută după o perioadă lungă de timp. Precedenta sa reușită datând din perioada vechiului club FC Politehnica, un gol marcat într-un succes clar la Baia Mare, în B (5-0). ”Cu siguranță ne așteaptă un meci greu, întâlnim o echipă bună a Ligii a II-a, chiar dacă au avut un început mai slab de campionat au în componență jucători buni, cu experiență. E important să avem atitudinea din prima repriză cu Balotești și sunt sigur că dacă vom elimina greșelile vom veni cu cele trei puncte. E important să câștigăm pentru suporterii noștri minunați. Atmosfera e okay, ne-am revenit după acel meci. Am fost bine primit de băieți și sper în continuare să am evoluții bune și să ajut echipa. Chiar nu știu care a fost precedentul meu gol. Sunt fericit că am reușit să marchez și eram și mai fericit dacă ar fi câștigat echipa. Cu Balotești a fost o relaxare a noastră după o repriză foarte bună și asta a făcut să fim egalați după cinci minute”, a concluzionat Poparadu.

Partida CS Afumați – ASU Politehnica Timișoara se dispută sâmbătă, de la ora 11.00, în etapa a IX-a a Ligii a II-a. Formația ilfoveană ocupă doar locul 15, cu opt puncte, cinci mai puține față de alb-violeți, care sunt pe poziția a 8-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.