ASU Politehnica întâlnește ”călăul” Ripensiei în Cupa României. Când se dispută meciul...

ASU Politehnica întâlnește ”călăul” Ripensiei în Cupa României. Când se dispută meciul din faza a IV-a a competiției KO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

”Băieții în ghete” au la prima vedere o misiune ușoară în primul tur al competiției K.O. în care iau parte în acest sezon. ASU Politehnica o va întâlni, în deplasare, în turul IV al Cupei României pe protagonista Timișului, Voința Biled, singura grupare de ligă județeană rămasă în competiție.

Așa cum era de așteptat criteriul geografic a contat decisiv în stabilirea programului acestei faze a Cupei de către FRF. Astfel, Biledul din D-Timiș, care a făcut în runda trecută o victimă celebră, eliminând Ripensia Timișoara, scor 1-0. Va întâlni în acest tur gruparea suporterilor, ASU Politehnica, aflată tot la nivelul B-ului. Echipa pregătită de Iulia Tăut nu duce lipsă de nume interesante, printre componenții de bază regăsindu-se foștii divizionari A Florin Nohai și Cornel Mihalache.

Biledul e surpriza Cupei până acum

Tot în zona vestică a ”tabloului” UTA va întâlni ”afară” Sebișul sau Șoimii Lipova, în funcție de rezolvarea unei contestații la FRF.


În timp ce CSM Școlar Reșița va primi, cu o zi mai devreme, marți, 3 octombrie, vizita celor de la Pandurii Tg. Jiu.

Partida Voința Biled – ASU Politehnica Timișoara se dispută miercuri, 4 octombrie, de la ora 14.30. Echipa din Liga a IV-a Timiș anunța după duelul cu ”Ripi” că vrea să joace acest meci, care va fi tot cu o unică manșă, pe ”Dan Păltinișanu”. Din acest sezon FRF acordă câte 3.000 de euro pentru învingătoarele din acest tur, respectiv 1.000 pentru învinse. În faza următoare premiile cresc. Iar câștigătoarele vor vedea 6.500 de euro în 16-imi, în această fază va intra în competiție și prim divizionara ACS Poli.

UPDATE Jocul Voința Biled – ASU Politehnica se va disputa, miercuri 4 octombrie, de la ora 14.30, pe micuța arenă din comuna Biled, conform informațiilor oferite de clubul de ligă inferioară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.