”Băieții în ghete” joacă în weekend și în curtea școlii, pentru o...

”Băieții în ghete” joacă în weekend și în curtea școlii, pentru o cauză nobilă. Ce eveniment inedit va organiza ASU Poli înaintea partidei cu Dunărea Călărași

0
DISTRIBUIȚI
sursa foto: druckeria.ro

Elevii pregătiți de Bogdan Andone nu vor fi prezenți doar pe ”Dan Păltinișanu” în weekend. O zi mai devreme, vineri, ”Băieții în ghete” se vor prezenta la Școala Generală Nr. 13, din Timișoara. ASU Polithehnica va disputa un joc amical cu elevii școlii, eveniment în cadrul căruia se vor strânge bani din donații pentru Cătălin (16 ani). Un fost elev al școlii care a fost diagnosticat în urmă cu un an cu cancer pulmonar.

Cătălin are nevoie de un tratamentul costisitor într-o clinică particulară din Austria, singura soluție recomandată de medici.


Suma de care are nevoie el e 50.000 de euro, mult peste posibilitățile familiei. Foștii săi profesori de la școala din zona Șagului și Consiliul Elevilor din Generală 13 s-au mobilizat pentru a strânge suma necesară de care are nevoie Cătălin. Vinerea trecută, elevii au organizat un târg în care au vândut cărți, jucării, ceasuri, tablouri, gablonțuri sau fotografii. Elevii vor amenaja un stand special cu răcoritoare și gustări la evenimentul de vineri, stabilit între orele 13.00 și 15.00.

Donații se pot face în continuare și în contul deschis în bancă pentru Cătălin: RO95BTRLRONCRT0246453801. Titular cont: MĂNESCU COSTEL.

ASU Poli organizează un târg de adopții de câini

ASU Politehnica va organiza înaintea întâlnirii cu echipa pregătită de Dan Alexa un târg de adopții de câini în parcarea stadionului ”Dan Păltinișanu”. Suporterii timișoreni sunt invitați să facă cunoștință sâmbătă cu posibilul lor cel mai bun prieten. ASU Poli organizează evenimentul ”Prietenul la nevoie se cunoaște!” cu sprijinul Asociatia Speranta Animalelor/Hope for Animals Association de la ora 13.30, în parcarea ddin fața tribunei I. Meciul de fotbal cu Dunărea Călărași e programat de la ora 16.00, pe ”Marele oval”. Oricine dorește să adopte un câine poate contacta asociația specificată mai sus direct pe pagina de Facebook a acesteia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.