ASU Politehnica a reușit în cele din urmă să-l legitimeze pe Borislav...

ASU Politehnica a reușit în cele din urmă să-l legitimeze pe Borislav Topic. Alb-violeții au urcat la 11 numărul jucătorilor aduși pentru ediția 2017-18

0
DISTRIBUIȚI
Borislav Topic, foto: Druckeria.ro

Antrenorul Bogdan Andone are un motiv de satisfacție după eșecul de la Sibiu, cu liderul FC Hermannstadt. Echipa sa a reușit, în sfârșit, să rezolve situația stranierului Borislav Topic. Fundașul cu dublă cetățenie, bosniacă și sârbă, a fost legitimat de ASU Politehnica după ce a primit cu întârziere permisul de muncă de la Serviciul de Imigrări.

Topic (33 de ani) devine astfel primul jucător extracomunitar din rândul ”Băieților în ghete”.


Fundașul se antrena deja de o lună de zile cu timișorenii, dar datorită statutului de străin rezolvarea actelor a durat foarte mult. În această perioadă tehnicianul lui ASU Poli a remarcat că noul său jucător a devenit apt din punct de vedere fizic și, prin urmare, va putea fi utilizat în jocul următor. Borislav Topic a mai evoluat în România pentru FCM Tg. Mureș în Liga I, între anii 2010 și 2012. Ultima sa formație a fost echipa bosniacă de ligă secundă Jedinstvo Bihac, pentru care a jucat în primăvară. Topic va fi mai mult ca sigur și ultima mutare a echipei pregătite de Andone până în iarnă.

În această perioadă timișorenii susținuți de druckeri au înregimentat în total un număr de 11 jucători, dintre care doi sunt portari. Emanuel Fişteag, Cosmin Dur-Bozoancă – Ionuţ Coadă, Adrian Poparadu, Alin Ignea, Raul Krausz, Cornel Predescu, Alin Crişanov, Ionuţ Plămadă şi Marius Staicu sunt ceilalți jucători transferați pentru acest sezon. ASU Politehnica va întâlni în B echipa CS Balotești, sâmbătă, de la ora 16.00, pe arena ”Știința”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.