BC Timba Timișoara a încheiat turneul de la Debrecen cu un bilanț...

BC Timba Timișoara a încheiat turneul de la Debrecen cu un bilanț negativ. Ce jucători ai ”urșilor” s-au remarcat în Ungaria

0
DISTRIBUIȚI
Foto: BC Timba / Facebook

BC Timba a obținut o victorie și a înregistrat două înfrângeri în turneul amical din țara vecină.


”Urșii” au învins în weekend formația maghiară de primă ligă Jaszbereny, dar a cedat în zilele următoare, la limită, în fața gazdelor de la Debrecen, și contra formației Tsmoki Minsk, din Belarus.

În primul joc, câștigat de elevii lui Bogdan Murărescu, scor 81-70, cei mai buni realizatori ai galben-negrilor au fost nou sosiții Thomas De Thaey, autor a 20 de puncte, urmat de Mladen Pavlovic, 18 puncte şi 13 recuperări, respectiv Branko Jereminovm, cu 17 puncte.

Duminică timișorenii au avut parte de un duel tensionat cu gazda competiției. Debrecen s-a impus la mare luptă, scor 81-79. Nu au lipsit răsturnările și eliminările iar de la Timba s-au remarcat Branko Jereminov (18 puncte), Florveus (16), Popescu şi Bamba (14).

În fine, ieri în ultimul joc al turneului, ”urșii” au cedat, scor 72-79, în fața celor de la Tsmoki Minsk. În acest joc tehnicianul Bogdan Murărescu nu a avut la dispoziție decât opt jucători din cauza accidentărilor. În aceste condiții s-a evidențiat prestația unui component care a dus greul și în Liga I, Mario Lazăr, autor unui double double: 16 puncte și 11 recuperări. A fost urmat, la capitolul realizări, în ordine de: John Florveus (15 puncte şi 10 recuperări), Branko Jereminov (14 puncte), Bogdan Popescu (10), Mladen Pavlovic (6), Tiegbe Bamba (5), Robert Medgyesy (4) şi Liviu Rotariu (2).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.