BC Timba Timișoara a învins formația sârbă Spartak Subotica în primul test....

BC Timba Timișoara a învins formația sârbă Spartak Subotica în primul test. Jucătorii aduși în vară, printre cei mai buni marcatori ai ”urșilor”

0
DISTRIBUIȚI
John Florveus. Foto: BC Timba

BC Timba a început stagiul de la Vrbas, din Serbia, cu o victorie în fața unei grupări de primă ligă.


Galben-negrii au trecut de Spartak Subotica cu 73-68, după un meci în care au condus pe tabelă de la început până la final. Noile achiziții John Florveus, Bogdan Popescu și Branko Jereminov au fost principalii marcatori ai ”urșilor”.

Revenit în echipa antrenată de Bogdan Popescu, americanul John Florveus a pus 20 de puncte pa tabelă în amicalul de ieri. El a fost urmat, din tabăra ”urșilor”, de Bogdan Popescu (12 puncte), Branko Jereminov (11), Mario Lazăr (10), Mladen Pavlovic (6), Tamas Boloni și Alon Sonenfeld (câte 5 fiecare), Robert Medgyesy și Liviu Rotariu (2).

Nou promovata timișoreană nu s-a putut baza în acest joc pe noi sosiții Cameron Naylor și Lamont Mack, ambii accidentați, și nici pe Tiegbe Bamba, care încă se află la lotul național al Coastei de Fildeș. Timba va disputa săptămâna viitoare un nou test la Vrbas, deocamdată nu a fost însă anunțat numele adversarului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.