Bogdan Andone, după 0-1 cu Călărași: ”Dacă nu se trezesc obiectivul real...

Bogdan Andone, după 0-1 cu Călărași: ”Dacă nu se trezesc obiectivul real e evitarea retrogradării”. Ce a spus Dan Alexa după victoria cu ASU Poli

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica a ajuns la patru partide fără victorie în acest sezon al Ligii a II-a. Tehnicianul Bogdan Andone pare să-și fi pierdut încrederea într-o clasare bună cu echipa sa după ce ”Băieții în ghete” au cedat în urma unei partituri cunoscute și în duelul cu Dunărea Călărași. Antrenorul timișorenilor nu a ezitat să acuze și arbitrajele din B pentru ultimele nereușite.

”Un meci mai mult de luptă, știam la ce să ne așteptăm. Dunărea e o echipă bine organizată, pragmatică. Foarte periculoasă la fazele fixe, cornere. Aici avem probleme la aceste dueluri individuale. A fost acea lovitură liberă de la 35 de metri aruncată în careu. Nu am putut reveni. Cred că în acest moment obiectivul real al echipei e evitarea retrogradării. Le-am spus și băieților că dacă nu se trezesc ăsta. Și nu știu dacă vom reuși”, a declarat Bogdan Andone.

Timișorenii au cerut o lovitură de la 11 metri la două minute după deschiderea scorului de către Manole, dar ”centralul” orădean Florin Marcu a indicat doar lovitură de colț la faza în care Bădăuță a căzut secerat în careu. ”M-am săturat să vorbesc de penalty-uri… Suntem o echipă mică.


Cu buget mic, care încercăm să facem lucruri cât mai bune. Din păcate dacă nu faci și puncte nu rezolvi nimic. Greșelile de arbitraj sunt clar împotrivă. La fel a fost și astăzi. A fost o fază în care ei puteau primi un al doilea galben… Un arbitraj care i-a împins tot timpul spre poartă. Nu se mai fură ca înainte, dar tot ce îi 50/50 pentru ei. La fel cum a fost și la gol, nu a fost niciun fault. Se împinge o echipă, se lasă să tragă de timp cât vrea…”, a mai spus Andone.

”Nu știu ce ne lipsește, determinarea… dar cu siguranță lipsește un lider care să strângă echipă în jurul lui. Nu știu dacă a contat absența lui Mera, poate la aceste mingi lungi. I-am spus că nu era momentul să ia galben, am fi avut nevoie de lovitura sa de cap. Am încercat să joc cu Krausz și Boris… Apoi Krausz avansat și cu Bilia în apărare”, a conchis ”principalul” alb-violeților.

Dan Alexa, pe val la Dunăre

De partea cealaltă, antrenorul bănățean al Călărașiului, Dan Alexa, se află într-o perioadă forte cu echipa sa, preluată din zona retrogradării Dunărea cu el pe bancă are șapte succese consecutive și locul 2 ”cimentat”. ”Un meci dominat în mare parte de Poli. E cel mai rău joc al nostru din punct de vedere fizic de când sunt eu la Dunărea. Dar am avut marile ocazii, și prin Vali Alexandru… Remarc prestația portarului gazdelor, am înțeles că e și junior, bravo lui. Ne rupem de locul 3”, a spus Dan Alexa.

”Chirurgul” a lăudat prestațiile lui ASU Poli la modul general și spune că sunt lucruri care l-au surprins pozitiv la echipa susținută de suporteri. ”E un succes foarte important. Când am preluat echipa era pe penultimul loc. Sunt respectat de cei din conducere… Pentru mine e cea mai mare provocare a carierei. La Rapid și Poli ACS erau oarecum promovări normale. Nu mă așteptam să câștig șapte din șapte, dar mă așteptam ca până în iarnă să duc echipa în primele patru”, a concluzionat Alexa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.