Camera de Comerț Timiș lansează o nouă serie a cursului auditor intern...

Camera de Comerț Timiș lansează o nouă serie a cursului auditor intern al sistemului de management al calității

0
DISTRIBUIȚI

centrul regional de afaceri

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș anunță lansarea unei noi serii a cursului “Auditor intern al sistemului de management al calității”. Acesta se va desfășura în perioada 11 septembrie – 20 octombrie, în două module, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara.

“Cursul prezintă detaliat etapele tranziției de la ISO 9001:2008 la ISO 9001:2015, tranziție care trebuie să se finalizeze cel târziu până în 15.09.2018, dată la care certificatele acordate conform standardului ISO 9001:2008 își pierd valabilitatea.


Totodată, cursul prezintă explicit cerințele noului standard ISO 9001:2015, standard ce implică abordarea pe bază de proces (ciclul PDCA) şi gândirea pe bază de risc (riscuri și oportunități în afaceri)”, transmit reprezentanții instituției.

Cursul se adresează personalului care coordonează sau participă la evaluarea prin audit a sistemului de management al calităţii, din cadrul firmelor care intenţionează, sunt în curs de implementare sau au implementat un sistem de management al calităţii conform ISO 9001:2015 – instrument eficient de optimizare a proceselor interne, respectiv de câştigare a încrederii clienţilor.

În cadrul cursului vor fi abordate aspecte privind: Noţiuni generale privind calitatea; Principiile managementului calităţii; Cerințele noului standard ISO 9001:2015; Auditul calităţii (audituri interne, clasificarea auditurilor, etapele auditului intern, selectarea auditorilor, responsabilităţile personalului implicat în auditul intern, tehnici de comunicare, recomandări pentru auditat).

Potrivit reprezentanților CCIA Timiș, în perioada 11 – 22 septembrie se desfășoară pregătirea teoretică, iar între 25 septembrie și 20 octombrie – pregătirea practică, care presupune realizarea unui portofoliu.

Cursul este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări, iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și internațională.

Informații și înscrieri la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam.110, tel. 0256 / 219 172, 0742 / 924 344, e-mail: mmuresan@cciat.ro, Milena Mureșan, organizator curs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.