Protocolul dintre Primăria Timișoara și IPJ Timiș, care va permite ca șoferii...

Protocolul dintre Primăria Timișoara și IPJ Timiș, care va permite ca șoferii să fie amendați pe baza înregistrărilor din sistemul de management al traficului, este pregătit. Când va fi semnat

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu i-a avertizat, astăzi, pe șoferii din Timișoara să aibă grijă cum circulă. Asta pentru că de luni, 11 septembrie, înregistrările din sistemul de control al traficului vor fi transmise Poliției Naționale. Potrivit primarului Timișoarei, cel mai probabil săptămâna viitoare va fi semnat și protocolul cu Inspectoratul Județean de Poliție Timiș, astfel încât șoferii care nu respectă legea vor putea fi și amendați.

„Amintesc faptul că de săptămâna viitoare, în fiecare săptămână, dacă e cazul, chiar în fiecare zi, vom transmite către Poliția Națională, cu destinația Serviciul Rutier, înregistrări din sistemul de control al traficului, de management al traficului, pentru a se lua măsuri.


Sunt convins că săptămâna viitoare vom semna protocolul cu poliția. Am vorbit cu noul inspector șef județean și probabil că săptămâna viitoare vom semna protocolul”, a declarat Nicolae Robu, în cadrul conferinței de presă de la PNL Timiș.

Primarul Timișoarei le-a transmis șoferilor că nu-și dorește ca cineva să fie amendat, dar pentru asta este nevoie să respecte legea.

„Îi rog pe conducătorii auto să respecte regulile. În primul rând, să nu treacă pe roșu, pentru că pun în pericol chiar viața unor semeni, în orice caz integritatea corporală a unor semeni, bunurile acestora. Cu viața fiecăruia face cine ce vrea, dar nu ai voie să pui în pericol pe altul. Noi nu vrem să fie nimeni amendat, vrem ca Timișoara să fie un oraș civilizat, dar sistemul nu iartă pe nimeni. Noi nu vrem să amendăm cetățenii, vrem să descurajăm încălcarea legii, să fim un oraș în care să existe securitate, să nu se întâmple nenoriciri. Asta înseamnă să respectăm regulile: la roșu ne oprim, la verde trecem, e simplu”, a mai precizat Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.