Căruță în care se aflau trei bărbați, spulberată de o mașină

Căruță în care se aflau trei bărbați, spulberată de o mașină

0
DISTRIBUIȚI

Un grav accident de circulație s-a petrecut noaptea trecută pe DJ 792, între Seleuș și Ineu, în județul Arad.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, s-a stabilit că aseară (vineri seara-n.r.), în jurul orei 22.00, un bărbat de 47 de ani, din Vladimirescu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 792, dinspre Ineu spre Seleuș, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo (nesemnalizat corespunzător) care se deplasa din sens opus, condus de un bărbat de 31 de ani, din Pîncota.


În urma coliziunii a rezultat rănirea gravă a conducătorului atelajului și a unui bărbat de 49 de ani, de asemenea rănirea ușoară a unui alt bărbat de 35 de ani, ocupanți ai atelajului hipo. Continuăm cercetările”, a spus Claudia Iuga, prutător de cuvânt al IPJ Arad, pentru aradon.ro.

„S-au trimis două echipaje de la Ambulanța din Ineu și un echipaj de prim-ajutor, tot din Ineu. Una dintre victime a avut fractură deschisă de gambă și traumatism craniam fără pierdere de conștiență. A doua victimă – un traumatism cranian, fractură de gleznă și o plagă penetrantă palmară. A treia victimă era cu contuzie toracică. După ce li s-a acordat primul ajutor, cele trei victime au fost transportate la Spitalul Județean Arad” – a declarat dr. Mircea Merea, director al Serviciului Județean de Ambulanță Arad, pentru sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.