Cei mai mari jucători de Kendama din lume vin la Shopping City Timișoara

Cei mai mari jucători de Kendama din lume vin la Shopping City Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Pe 13 septembrie 2017, Shopping City Timișoara găzduiește, începând cu ora 15.00, un eveniment dedicat celui mai popular joc al momentului, Kendama, care se desfășoară atât sub formă de spectacol, cât și sub forma unui concurs. Vor avea loc demonstrații live ale celui mai mare jucător de Kendama din lume care a performat în România, Liad Kotlarker.

La concursul de Kendama organizat la Shopping City Timișoara sunt așteptați toți cei pasionați de acest joc, dar și cei dornici de spectacol și distracție.


Cei prezenți pe 13 septembrie, la ora 15:00, la cel mai modern centru comercial din Timișoara, vor avea parte de numerele speciale ale  celor mai apreciați jucători de Kendama din lume: Liad Kotlarker, iar de la Kendama Israel: David Vidislavski, Aviram Lugassi și Ole Bohl.

Pasionații de Kendama îi vor putea cunoaște pe idolii lor în cadrul evenimentului de pe 13 septembrie, în cadrul căruia Liad, David, Aviram și Ole vor face demonstrații live, vor acorda autografe și vor face fotografii cu cei prezenți.

Partea de concurs a evenimentului este organizată pe categorii de experiență: va exista un concurs pentru avansați și un concurs pentru începători. Premiile de care se vor bucura câștigătorii sunt oferite de Depozitul Kendama și constau în instrumentul Kendama, dar și în alte premii surpriză.

Pentru a participa la acest concurs, doritorii se pot înscrie în ziua evenimentului, la parterul Shopping City Timișoara, în zona special amenajată pentru eveniment.

Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul Shopping City Timișoara și pe pagina de Facebook www.facebook.com/shoppingcitytm/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.