Dâmbovița, teren interzis și pentru Ripensia Timișoara. Roș-galbenii au pierdut primul meci...

Dâmbovița, teren interzis și pentru Ripensia Timișoara. Roș-galbenii au pierdut primul meci în B la Târgoviște

0
DISTRIBUIȚI
Mediop, căpitan astăzi

FC Ripensia Timișoara a cedat la limită sub Turnul Chindiei. Nou promovata timișoreană a fost învinsă cu 1-0 de gruparea din Târgoviște în urma unui gol primit la puțin timp după startul partidei. Roș-galbenii au avut replică, Mediop fiind aproape de egalare în două rânduri, însă elevii lui Remus Steop nu au putut evita întâiul eșec în Liga a II-a.

Din echipa Ripensiei a lipsit surprinzător căpitanul Adrian Popa, reținut de o problemă personală. Gazdele au deschis scorul după doar trei minute prin căpitanul lor, Liviu Mihai. Treptat după încasarea golului ”Ripi” a reușit să pună și ea probleme.


După jumătatea reprizei căpitanul de azi, senegalezul Mediop, și-a trecut în cont un șut pe poartă, dar nu a fost suficient pentru a-l învinge pe Iustin Popescu. În finalul reprizei roș-galbenii au beneficiat de două cornere consecutive, dar Chindia a scăpat pe contraatac și tânărul Denis Ciobotariu a fost aproape de reușita de 2-0 în două rânduri.

Scenariul s-a repetat oarecum în partea secundă. Chindia nu a mai marcat însă în startul reprizei iar în minutul 67 Mediop ratează ocazia meciului. Atacantul roș-galbenilor a rămas singur cu Popescu, dar portarul târgoviștenilor s-a opus reușitei egalizatoare. În continuare jocul a rămas deschis oricărui rezultat, ambele echipe trecându-și în cont șanse notabile. Mai mult, ”Ripi” a dominat ultimele minute, fără a consemna însă o reușită pe tabelă.

A fost primul eșec și primul meci fără gol marcat de ripensiști în B. Arena ”Eugen Popescu” a rămas astfel teren interzis pentru timișoreni după ce și ASU Poli a cedat aici în acest sezon. În urma eșecului Ripensia rămâne momentan pe locul 3, cu 14 puncte obținute în șapte runde. Merită evidențiat faptul că elevii lui Steop erau singurii fără eșec înaintea acestui weekend,

FC Chindia Târgoviște: I. Popescu – Martac, D. Ciobotariu, Vătavu, D. Dumitraşcu (73 Stoica) – Ispas, L. Mihai (cpt.), Pencea, Nisipeanu (61 Cr. Matei) – Bâtfoi, Neicuţescu. Antrenor: Nicolae Croitoru.

FC Ripensia Timișoara: Rădulescu – Vlădia (72 Bobină), Apro, Hecsko, C. Toma – Dumiter, Stoi, Zaluschi, Ungureanu – Golda (60 Matiș), Mediop (cpt.). Antrenor: Remus Steop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.