Ghinionul a continuat pentru Deian Boldor în MLS, dar echipa sa a...

Ghinionul a continuat pentru Deian Boldor în MLS, dar echipa sa a obținut o victorie strălucitoare. Ce a făcut timișoreanul în duelul Toronto – Montreal VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: fromthetouchline.com

Derby-ul canadian din Major League Soccer desfășurat noaptea trecută s-a lăsat cu opt goluri. Montreal Impact s-a impus neașteptat pe terenul vicecampioanei FC Toronto, scor 5-3, dar nu a fost cea mai fericită seară pentru Deian Boldor. Fundașul timișorean a înscris în propria poartă.

Boldor (22 de ani) a avut parte de un start cu ghinion în ”soccer-ul” nord-american.


În primul joc fundașul bănățean a fost eliminat ușor, după proba video, pentru o intrare întârziată asupra vedetei lui Chicago Fire, Bastian Schweinsteiger. Revenit ca titular după suspendare, Deian a avut neșansa să devieze o minge în propria poartă în minutul 42. Din fericire tabela indica deja 3-0 pentru Montreal, după un start nebun cu gafe și în partea cealaltă a terenului. Boldor nu a mai avut momente grele apoi, evoluând toate cele 90 de minute.

”Dublă” Ricketts

Ignacio Piatti a realizat o ”dublă”. Primul gol venind din degajarea portarului advers iar a doua reușită s-a concretizat după un șut superb. Donadel a punctat și el de la distanță iar la pauză scorul era unul de forfait. Partea a doua mai adus două ”duble”. Pe erorile celor de la Toronto au fost marcate mai întâi golurile lui Anthony Jackson. Pe final gazdele au marcat de două ori prin Tosaint Ricketts. Fostul atacant al Politehnicii Timișoara reușind o ”dublă” și în etapa trecută, atunci a făcut-o într-un succes al echipei sale (4-0 la Galaxy). De la Toronto a lipsit vedeta Sebastian Giovinco.

Montreal e pe locul 7 în conferința estică a MLS-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.