Desant revine în forţă în faţa fanilor timişoreni: concert cu invitaţii speciali...

Desant revine în forţă în faţa fanilor timişoreni: concert cu invitaţii speciali Tavi Horvath şi Carina Dumitru

0
DISTRIBUIȚI

Formaţia timişoreană Desant, care la sfârşitul lunii august a revenit în faţa melomanilor cu o nouă componenţă şi cu un nou videoclip, „Lumea Întreagă“, pregăteşte un recital special la Timişoara, în cadrul căruia alături de memmbrii trupei vor evolua şi invitaţii speciali Tavi „Vita“ Horavth (Implant pentru Refuz) şi Carina Dumitru (solista trupei Phaser).

Videoclipul piesei „Lumea întreagă“ a anunţat un nou capitol în istoria trupei care a luat naştere acum şapte ani. Atunci când s-au decis să înfiinţeze trupa, Alex Anka – voce, Tiberiu Săulescu – chitară, Alin Achim – bass, Vlad Toma – clape și Mihai Dobrescu – tobe îşi doreau doar să cânte „aşa cum le cere inima”. În ultimii ani, formaţia a lansat albumele „Joc de Noroc” (2012) si „Vulpea Deșertului” (2015) – ambele produse sub label-ul propriu al formației (Desant Factory), două melodii dedicate sărbatorilor de iarnă – „Cântec de Iarnă” (2012) și „Noapte Colorată” (2014) şi patru videoclipuri.


Anul 2015 aduce și prima colaborare cu o voce feminină, respectiv Carina Dumitru – vocea formației Phaser, pe care Desant o invită alături de ei la înregistrarea piesei „Poveste fără Nume”. Pe lângă activitatea de studio, Desant și-a făcut simțită prezența și pe scenă prin nenumărate concerte dintre care merită amintite: OST FEST 2012 – unde au urcat pe aceeași scenă cu Europe și Manowar – sărbători ale orașelor, întruniri ale motocicliştilor şi, nu în ultimul rând, în concertele organizate cu scop caritabil. După ce Alin Achim a „rămas doar cu sufletul” în trupa timişoreană iar locul basistului a fost ocupat de Jack Popescu, un interpret din Brazilia, total necunoscător de limba română, Bruno Neves , a scris în urmă cu 2 luni celor de la DESANT cu rugămintea de a-i încredinţa spre folosinţă negativul piesei lor de care s-a îndrăgostit iremediabil – „Supernova” – pentru un cover version. Rezultatul i-a surprins atât de plăcut pe membrii trupei încât, Bruno a fost “importat”. Ajuns in Timişoara, brazilianul s-a acomodat rapid şi deja a înregistrat piesa “Lumea întreagă” împreună cu trupa.

Formaţia Desant a susţinut un prim concert în noua formulă la începutul lunii septembrie, în Bucureşti la Beăria H, unde i-au avut invitaţi pe Cristi Minculescu şi Cristina Bălan.

Concertul formaţiei Desant din Timişoara va avea loc joi, 28 septembrie, de la ora 21.00, la Reflektor Venue, iar biletele de intrare costă 30 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.