Directorul unui liceu de elită din Timișoara și-a dat demisia în a...

Directorul unui liceu de elită din Timișoara și-a dat demisia în a doua zi de școală

1
DISTRIBUIȚI

colegiul cd loga

Directorul unui liceu de prestigiu din Timișoara și-a dat demisia din funcție chiar în a doua zi de școală.


Este vorba de Tihomir Milin, directorul Colegiului Național “C. D. Loga” din Timișoara.

Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș, ne-a declarat că Tihomir Milin a ales să renunțe la funcția de director din cauza oboselii acumulate în ultima perioadă, înainte de începerea noului an școlar.

“A simțit că nu mai poate și a renunțat la funcția de director, din motive personale. Este dreptul lui să facă asta. Mie mi-a părut rău, pentru că a fost un director bun, corect, i-am spus că îl apreciez. Vara aceasta au fost foarte multe probleme de rezolvat, nu e ușor să pregătești un liceu ca Loga pentru începerea școlii. Marți a venit înspre mine și mi-a spus că vrea să-și dea demisia din cauza oboselii acumulate, am încercat să-l conving să renunțe, dar mi-a spus că este o decizie definitivă”, a precizat Aura Danielescu.

Inspectorul școlar general al județului Timiș a reușit, totuși, să-l convingă pe Tihomir Milin să rămână în preaviz, până când profesorii din școală vor alege o altă persoană care să preia postul de director interimar, până la organizarea unui concurs.

Tihomir Milin era în fruntea Colegiului Național “C. D. Loga” de aproximativ un an. Acesta și-a dat demisia din funcția de director, dar va rămâne să predea în unitatea de învățământ.

1 COMENTARIU

  1. Doamna Danielescu are glume in program. Milin nu ar demisiona de bunavoie nicidecum. Deci, mai cautati alte explicatii, doamna draga, asta cu oboseala e puierila. Poate stiu reprezentantele de frunte ale PSD din scoala ceva mai mult…responsabile cu mazilirea directorilor inflexibili…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.