SCM Politehnica se întoarce cu un punct de la Constanța. Handbaliștii alb-violeți...

SCM Politehnica se întoarce cu un punct de la Constanța. Handbaliștii alb-violeți au avut parte de încă un final de joc aprins

0
DISTRIBUIȚI
Alin Șania. Foto: Gabriel Brezeanu

SCM Politehnica Timișoara a remizat cu AHC Dobrogea Sud, în deplasare, în runda a III-a a Ligii Zimbrilor. Bănățenii au condus pe tabelă în mare parte din meci, dar au fost în cele din urmă egalați.


Scorul final a fost 20-20 după ce ambele echipe au fost aproape de acontarea victoriei.

SCM Poli i-a condus pe constănțeni cu 12-10 la pauză. Mai întâi amfitrionii au controlat ostilitățile apoi timișorenii au avut parte de o perioadă fastă. Zece minute consecutive elevii lui Pero Milosevic nu au cedat în defensivă, ceea ce a și dus la avantajul de pe tabelă. SCM Poli a fost vioara întâi de-a lungul părții secunde și a reușit să se desprindă la trei goluri diferență, dar finalul a coincis și cu revenire a gazdelor. În minutul 58 Vujovic a egalat (19-19). Orbovic i-a readus pe alb-violeți în avantaj însă Dobrogea Sud a mai lovit o dată prin același jucător.

În urma acestui punct obținut la malul mării bănățenii sunt la jumătatea ierarhiei după trei runde, cu patru puncte adunate. În etapa următoare SCM Poli primește vizita Sucevei, sâmbătă, de la ora 16.00.

SCM Politehnica (marcatori): Orbovic 7 goluri, Krsto Milosevic 5, Cîmpan 3, Marjanovic 2, Fenici 1, Şania 1, Hrimiuc 1.

Dobrogea Sud: Vujovic 7 goluri, Crnoglavac 5, Buricea 3, Cutura 2, Nikolic 1, Nistor 1 și Mladenovic 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.