Dorin Rotariu a marcat primele sale goluri pentru Royal Excel Mouscron. Timișoreanul...

Dorin Rotariu a marcat primele sale goluri pentru Royal Excel Mouscron. Timișoreanul a fost decisiv într-un joc din Cupa Belgiei

0
DISTRIBUIȚI
Dorin Rotariu.


Foto: Royal Excel Mouscron / Facebook

Mijlocașul timișorean a înscris ieri seară primele goluri pentru noua sa echipă din Belgia. Dorin Rotariu a marcat o ”dublă” pentru Royal Excel Mouscron în succesul, scor 3-1, cu divizionara secundă Tubize, meci care a contat pentru 16-imile Cupei Belgiei.

Dorin Rotariu (22 de ani) nu a dezamăgit la primul său meci ca titular sub comanda lui Mircea Rednic la Mouscron. După ce a debutat pentru noua echipă în campionat, intrând pe parcursul eșecului, scor 1-2, cu Zulte Waregem, jucătorul crescut la Politehnica Timișoara a fost titular în meciul din Cupă cu Tubize. Taiwo Awoniyi a deschis scorul pentru gazdele de pe ”Le Canonnier” în minutul 27. Peste doar cinci minute Dorin Rotariu a înscris golul de 2-0 și totodată prima sa reușită la Mouscron. Oaspeții au redus din diferență prin Videmont Hugo (min. 55) pentru ca scorul final, 3-1, să fie stabilit de mijlocașul timișorean, care a realizat ”dubla” cu 20 de minute înainte de finalul întâlnirii. Rotariu jr. și-a ajutat astfel echipa să progreseze în optimile de finală ale competiției.

În campionatul primei divizii belgiene Royal Excel Mouscron ocupă locul 5 și se află la cinci puncte distanță de liderul FC Bruges, chiar formația de la care Dorin Rotariu e împrumutat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.